Haartransplantatie Resultaten

Wanneer zie je nu resultaat van een haartransplantatie? Op die vraag geef ik in dit blog antwoord. Kijk je liever een korte video? Ook dat kan. In de video geef ik binnen 60 seconden antwoord op bovenstaande vraag!

Met een haartransplantatie verplaats je haarzakjes. Uit die haarzakjes groeit dan haar waar je eerst geen of minder haar had. Wanneer wordt die haargroei zichtbaar? De eerste 2 weken ziet u niets. U merk dat de huid herstelt en dat rode plekjes verdwijnen. Na 14 dagen is er meestal niets meer te zien van een behandeling. Meer over het haartransplantatie herstel vindt u in ons vorige artikel.

Ca. 1 week na de behandeling

Ca. 1 week na de behandeling

De eerste echte haargroei laat vaak nog even op zich wachten. Na 2-4 maanden bemerkt u de eerste nieuwe haargroei. Gemiddeld komt de eerste haargroei door na 3,5 maand. Deze eerste haren zijn nog dun en donzig. Na 5-8 maanden vindt er een groeispurt plaats. Het wordt dan voor u en uw omgeving echt duidelijk waarneembaar en voelbaar dat u meer haren krijgt. Na de groeispurt zit u op 80% van het eindresultaat.

Eindresultaat Haartransplantatie: na maximaal 14 maanden!

Het definitieve eindresultaat ziet u 12-14 maanden na de behandeling. Hoe lang het precies duurt, hangt af van de verzorging van uw haren, maar vooral van uw metabolisme. Simpel gezegd: als uw haar snel groeit, dan zult u ook eerder nieuwe haargroei ervaren. Groeit u haar wat langzamer, dan kan het wat langer duren. De haargroei kan gepaard gaan met wat jeuk. Dit is niet schadelijk en altijd tijdelijk.

Het proces na de behandeling samengevat:

  • Eerste 14 dagen herstelperiode.
  • Na 2-4 maanden eerste haargroei merkbaar
  • Groeispurt na 5-8 maanden
  • Na 12-14 maanden eindresultaat.

Wilt u het proces van een haartransplantatie in beeld zien? We hebben diverse haartransplantatie ervaringen online gezet. U ziet dan stap voor stap het groeiproces en leest wat mensen ervaren.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden