Haartransplantatie Kruin

Haartransplantatie Kruin

Een haartransplantatie is ook op de kruin mogelijk. Toch leeft bij velen het idee dat een haartransplantatie hier lastig is. Is dat ook zo? In dit blog geven we antwoord op die vraag. Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Kom dan naar het eerstvolgende consult of stuur uw foto’s naar ons op. Dan weet u wat er voor u haalbaar is. 

Haartransplantatie kruin: 3 aspecten

Technisch gezien is een haartransplantatie op de kruin niet lastig. Wel moet de patiënt rekening houden met een drietal aspecten. Ten eerste is het oppervlakte dat bedekt moet worden van belang. Als een groot gebied kaal is, dan gaat dat ten koste van de dichtheid. Simpel gezegd: hoe groter het kale gedeelte, hoe lager de dichtheid.

kruin heeft groot oppervalkte

kruin heeft groot oppervalkte

Haargroei start later op de kruin

Ten tweede moet men bij de haartransplantatie van de kruin rekening houden met de haargroei. Over het algemeen groeien de haren aan de haarlijn eerder dan op de kruin. Na 3 a 4 maanden start de groei aan de voorzijde, pas na 6 maanden start de groei op de kruin. Aan de voorzijde is na 8 maanden het eindresultaat behaald, bij de kruin kan de groei nog tot 14 maanden na behandeling doorgaan.

Hogere dichtheid realiseerbaar
Ten derde heeft een haartransplantatie op de kruin ook voordelen. Een haarwortel kan 1 of meerdere haren bevatten. Vaak worden de dubbele exemplaren geplaatst op de kruin. Het voordeel? Met minder grafts, kan een hogere dichtheid worden gerealiseerd.

De vraag der vragen
Haartransplantatie kruin voor u? Hoeveel grafts zijn nu nodig voor uw situatie? Om antwoord op die prangende vraag te krijgen kunt u het beste op consult komen of foto’s mailen zenden. Het consult kost bij ons 2 tientjes, het sturen van foto’s is gratis. Deze foto’s kunt u versturen via whatsapp of mailen naar ons e-mailadres.

Vraag een online offerte aan Kom op consult in Utrecht

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden