Haartransplantatie Istanbul

Haartransplantatie Istanbul

Haartransplantatie Istanbul? Een ‘haartransplantatie Istanbul’, zal vast spotgoedkoop zijn, maar hoe zit het met de kwaliteit? In dit blog leggen we uit waarom u kunt kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Natuurlijk gaan we in op de concurrerende prijs, maar we behandelen ook de kwaliteit en andere belangrijke aspecten. Na lezing van dit artikel weet u hopelijk beter waar u op kunt letten, indien u deze behandeling overweegt.

5 vragen voordat u kiest voor een ‘haartransplantatie Istanbul’:

1. Wie voert de behandeling uit?

Of u nu een haartransplantatie in Istanbul, Vlijmen of de Paaseilanden laat uitvoeren: het belangrijkste aspect van de behandeling is diegene die u behandelt. Dat is helaas lang niet altijd een gespecialiseerde haarchirurg. Sterker nog: het is niet eens altijd een ervaren cosmetisch arts! Vraag daarom altijd of de arts van de folder en de website ook uw behandelend arts is. Bij Haartransplantatie Turkije voert een ervaren en gespecialiseerde haarchirurg altijd de belangrijkste medische handelingen uit. Die garantie krijgt u vooraf zwart op wit!

Onze haarchirurgen!

Onze haarchirurgen!

2. Is de arts lid van de ISHRS?

Er is maar één internationale organisatie die de medische standaarden van haarchirurgen bewaakt en promoot: de International Society of Hair Restoration Surgery. In Nederland zijn er maar 5 specialisten aangesloten bij deze organisatie. Hamid Ayden is prominent lid van het ISHRS.

ishrs

3. Welke techniek voert men uit?

De FUT methode heeft nadelen: een minder goed herstel, zichtbaar litteken en de behandeling is pijnlijk. Methodes met mooie namen die haarvermeerdering beloven klinken te mooi om waar te zijn en zijn dat dus ook. Een betrouwbare methode is de FUE methode. De artsen van Haartransplantatie Turkije voeren al 10 jaar deze methode uit, sinds 2008 is het nog de enige methode die zij uitvoeren vanwege het superieure resultaat.

Machinaal oogsten grafts

4. Hoe geeft men antwoord op uw vragen?

Een haartransplantatie is een operatie. Een operatie met weinig risico’s, maar desondanks een operatie. Vertrouwen is daarom cruciaal. Is men bereikbaar als u een vraag stelt? Geeft men open en eerlijk antwoord? Spreekt men in duidelijke taal? Allemaal belangrijk. Uiteraard proberen we u altijd open, eerlijke en duidelijk antwoord te geven op al uw vragen.

Haaruitval

5. Wat zeggen klanten?

Op fora staan vaak juichverhalen, de websites van haarklinieken zijn zelfs nog positiever. Wat en wie moet u nu geloven? Als consument de goede keuze maken is lastig. Een forum lijkt onafhankelijk, maar wij kennen geen enkel forum waar u werkelijk goede en objectieve informatie krijgt. Bij ons kunt u wel referenties aanvragen, mensen die bij ons één of meerdere behandelingen hebben ondergaan. U kunt hen telefonisch spreken of op gesprek komen. We raden u altijd aan te doen, of u nu voor ons kiest voor een haartransplantatie in Istanbul of ergens anders.

Ervaringen haartransplantatie

Ervaringen haartransplantatie

En hoe zit het nu met de prijs voor een ‘haartransplantatie Istanbul’? We hebben onze prijzen gewoon op de website. Maar we willen niet onderscheidend zijn vanwege bodemprijzen. Er is altijd een plek op de wereld waar u nog minder kwijt bent dan bij ons. Maar als u kiest voor openheid en kwaliteit, dan heeft u nu 5 uitstekende redenen om voor ons te kiezen.

Vragen, wensen of opmerkingen? Neem contact op: we horen graag van u!

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden