haartransplantatie informatie

Haartransplantatie Informatie

Op het wereldwijde web wemelt het van de haartransplantatie informatie. Maar waar vind je nu de beste informatie? Dat onderzoeken we in dit blog.

  1. Haartransplantatie informatie op Wikipedia?

Op Wikipedia is heel summiere en vooral verouderde informatie te vinden over haartransplantatie. Dit is dus helaas geen goede bron voor het vinden van actuele haartransplantatie informatie.

Wikipedia

  1. Haartransplantatie informatie bij Haarklinieken?

Net als veel andere grotere haarklinieken bieden we veel informatie. Op onze kennisbank delen we veel informatie. Maar informatie van klinieken is natuurlijk niet gegarandeerd objectief, al doen we er alles aan om u zo goed mogelijk voor te lichten. Onze ervaringen zijn bijvoorbeeld door mensen zelf bijgehouden. Hierdoor krijgt u een eerlijk beeld van de mogelijke resultaten.

  1. Haartransplantatie informatie bij internetfora?

Er zijn diverse haartransplantaties forums, maar die bieden veel tegenstrijdige informatie. Wie heeft er gelijk? Welke info klopt? Lezen we het verhaal van een echt bestaand persoon? Welke belangen hebben de moderators? Er bestaan geen objectieve forums, ook hier kunt u dus niet zeker zijn van onafhankelijke informatie.

Keurmerk Haarstichting

  1. Haartransplantatie informatie bij de Nederlandse Haarstichting?

Deze Stichting is wel onafhankelijk en de informatie wordt getoetst op betrouwbaarheid. Net als andere klinieken schrijven wij soms artikelen voor deze Stichting, maar die wordt altijd eerst gecontroleerd door de Nederlandse Haarstichting. Hierdoor ontstaat er veel objectieve informatie.

ishrs

  1. ISHRS

Wie geen probleem heeft met de Engelse taal kan op de website van de ishrs veel nuttige informatie over haartransplantaties vinden. Welke techniek werkt het best? Is machinaal oogsten beter of slechter dan handmatig oogsten? Artikelen worden door de experts zelf geschreven en ze zijn wetenschappelijk onderbouwd. Je kunt dus precies zien waar deze experts hun ‘mening’ op baseren.

Conclusie: informatie op Wikipedia is verouderd, op fora en bij klinieken is het niet te achterhalen of de informatie onafhankelijk en betrouwbaar is. Dat wil niet zeggen dat de informatie onjuist is, het is alleen niet met zekerheid te zeggen of informatie wel of niet klopt. De informatie bij de Nederlandse Haarstcihting wordt ‘gefilterd’ door de stichting zelf en volgens ons wel objectief. Gedegen informatie vindt u volgens ons bij de International Society of Hair Restoration.

Daarnaast helpt het als mensen uit eigen ervaringen kunnen vertellen hoe ze een behandeling hebben ervaren. Dan heeft u de informatie echt uit eigen hand en kunt u zelf de resultaten zien.

Waar haalt u de meeste informatie van?

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden