Wayne Rooney Haartransplantatie

Mel Gibson haartransplantatie

Vallen haren echt niet meer uit na een haartransplantatie? Het eerlijke antwoord is: ‘Nee, alle haren vallen uit.’ Doordat er gaatjes moeten worden geboord in de schedel treedt er namelijk een shockeffect op. Twee of drie weken na een behandeling vallen de geïmplanteerde haren uit.

U ziet er dan dus exact weer uit zoals voor de ingreep. Een bijverschijnsel kan zijn dat er meer haren uitvallen, dus ook de haren die u voorheen al had. Gelukkig komt dit bijverschijnsel niet vaak voor en is het door zorgvuldig handelen van de arts tot een minimum te beperken.

Wayne Rooney Haartransplantatie

Afgezien van het haarverlies na 2 a 3 weken is een haartransplantatie wel een permanente oplossing. Natuurlijk zijn er wel uitzonderingen. Indien men medicatie moet nemen die haarverlies tot gevolg hebben, kunnen ook de getransplanteerde haren uitvallen. Aan welke medicatie moet u denken? Bijvoorbeeld de chemokuur, die wordt gebruikt bij de behandeling van kanker.

Andere oorzaken van haarverlies van getransplanteerde haren kan zijn het nemen van anabolen steroïden. Nu zijn de meningen verdeeld, maar de meeste haarspecialisten menen dat anabolen een negatief effect hebben op het haar. Door onze artsen wordt het gebruik ervan dan ook te allen tijde afgeraden.

Indien we deze uitzonderingen uitsluiten, is de haartransplantatie wel degelijk een definitieve en duurzame oplossing. Haren die genetisch gecodeerd zijn om niet uit te vallen, worden geplaatst op een plek waar geen of minder haar is. Die andere locatie heeft geen gevolgen voor de karaktereigenschappen van de getransplanteerde haren. Simpel gezegd: de haren blijven een leven lang zitten.

Consult haartransplantatie Utrecht

Consult haartransplantatie Utrecht

Voor wie een effectieve verbetering zoekt, is een haartransplantatie dus een permanente oplossing. Hoeveel verbetering mogelijk is, hangt van van uw persoonlijke situatie. Indien u een persoonlijk advies wens, zult u foto’s moeten mailen of een keer moeten langskomen voor een gratis en vrijblijvend consult.

Deel dit artikel
Volgend artikelWat is een graft?

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2022 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden