Haartransplantatie 25-11-2014

Vandaag voerde haarchirurg Hamid Aydin weer een haartransplantatie uit. Onze haarchirurgen voeren gemiddeld 2 haartransplantaties uit per werkdag, in totaal zo’n 600 behandeling per jaar. Hoe ziet zo’n haartransplantatie eruit? Hoe ziet iemand die behandeld is eruit na een week? En na een maand? In dit blog zullen we vanaf nu geregeld foto’s plaatsen. Niet alleen van de behandeling, maar ook de resultaten na verloop van tijd. Op onze pagina ervaringen ziet u meer verhalen en foto’s van klanten, komende maanden zal het aantal beeldmateriaal sterk uitbreiden.Haartransplantatie 25-11-2014 Fotograaf

Fotograaf in beschermende kleding

Hier ziet u de fotograaf in beeld genomen. Ook hij moet beschermende kleding aan, want we willen infecties te allen tijde voorkomen. Een haartransplantatie is geen ingrijpende behandeling. De kans op complicaties is vrijwel nihil en de hersteltijd is kort. Wel is het een arbeidsintensieve behandeling. De haarchirurg is bezig met 4 andere medische specialisten. Doordat het hele team al lang met elkaar samenwerkt, is het hele team een geoliede machine. Hierdoor gaan handelingen snel en heeft de patiënt het gevoel dat hij in vertrouwde handen is.

Haartransplantatie Verdoving

Haarchirurg maakt operatieplan

Op het hoofd van de patiënt zijn de aantallen haarwortels (grafts) getekend. Het maken van een operatieplan is één van de zaken die door de arts zelf worden gedaan. Dit plan bespreekt hij goed door met de patiënt. Natuurlijk mag de patiënt zelf aangeven of hij het eens is met de arts, in goed overleg wordt er altijd een oplossing voor gevonden waar ieder tevreden mee is.

Haartransplantatie Team

Infuus zorgt voor ontspanning

De patient is lokaal verdoofd, maar heeft ook een infuus met sedatieve (ontspannende) stoffen gekregen. Het voordeel? De patiënt verkeert in een roes, in een relaxte stemming. Hierdoor ervaart hij zelfs het zetten van de verdoving als bijna pijnloos. Ook de behandeling zelf lijkt sneller te gaan. Nog een voordeel is dat het herstel sneller gaat. Dr. Hamid en zijn team geven als één van de weinigen dit infuus. De reden dat andere klinieken het niet doen? Heel eenvoudig: het infuus kost geld.

Foto 3 Haartransplantatie

 

Beste haarkliniek van Turkije

Iedere FUE haartransplantatie vindt plaats in het LIV Hospital. De kliniek is modern, schoon en comfortabel. Natuurlijk is een 5*-kliniek niet de goedkoopste haarkliniek van Turkije. Dat is ook niet ons doel. We willen de beste aanbieder van Nederland en de rest van de wereld zijn, niet de goedkoopste. Binnenkort vindt u meer foto’s van de operatie en de herstellende patiënt.

Kom op consult in Utrecht Vraag een online offerte aan

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden