Arie Boomsma vorig jaar

Arie Boomsma een haartransplantatie? Mooie Arie heeft veel te danken aan zijn uiterlijk. Hij begon als model, maar werd al snel bekende Nederlander. Langzaamaan werd duidelijk dat ook hij leed onder de ziekte waar talloze mannen mee te maken krijgen. Welke? De chique benaming is Alopecia androgenetica. In de volksmond noemen we het gewoon (mannelijke) kaalheid. Vorig jaar doken de eerste geruchten op dat Arie voor de bijl was gegaan. Hij had namelijk zijn haar verdacht kortgeschoren.

Vorig jaar kort koppie, nu weer volle bos?

Was dit korte koppie de voorbode van een haartransplantatie? Boomsma zelf liet niets los, maar liet beetje bij beetje zijn haar weer groeien. Wat bleek? Inmiddels lijkt hij op wonderbaarlijke wijze weer een enorme bos haar te hebben. Haartransplantatie? Haarwerkje? Kom op Arie, als bekende Nederlander kun je niet zomaar ineens veel meer haar krijgen. Wij waren trouwens niet de enigen die de transformatie was opgevallen. Algauw viel de plotselinge haarvermeerdering op bij de lotgenotenwebsite haarweb.

Natuurlijk, niet iedereen hoeft een lopend reclamebord te zijn zoals Gerard Joling. Maar laten bekende mensen gewoon open en eerlijk vertellen welke oplossing ze hebben voor hun haarprobleem. Goede rolmodellen zijn Ronald de Boer en Wesley Sneijder. Ze lopen er niet mee te koop, maar snappen dat ze hun plotselinge haartoename ook niet kunnen verbergen.  Het laat zien dat ook stoere kerels, best iets aan hun uiterlijk willen doen.

Ariecadabra nu

Arie er na

Rolmodellen die open en eerlijk zijn

Het zijn rolmodellen voor al diegenen die worstelen met hun eigen haarverlies. Wat zal mijn omgeving zeggen van een behandeling? Kan ik het geheim houden? Als rolmodellen open en eerlijk zijn, is zal dat voor velen een begin zijn om een einde te maken aan hun haarprobleem.

Kom op Arie: waar komen die nieuwe haartjes op je inhammen nu plots vandaan?

Update, inmiddels is Arie openbaar een tweede transplantatie aangegaan in 2017:
Arie Boomsma tweede haartansplantatie

Copyright foto’s:

1e:: http://www.mediacourant.nl/?p=113963
2e: http://nl.wikipedia.org/wiki/Arie_Boomsma
3e: Arie’s instagram

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden