Haartransplantatie Aanbieding

Haartransplantatie Aanbieding?

Op zoek naar een haartransplantatie aanbieding? Die zijn er zat. Zo vindt u op Groupon haartransplantatie aanbiedingen die de moeite waard lijken. Maar is het verstandig om op zo’n aanbieding in te gaan? Wij denken van niet. Een haartransplantatie is geen kilootje tomaten of knipbeurt, het is nog altijd een cosmetische ingreep. Een operatie met weinig risico’s, maar toch wel degelijk een medische ingreep. Om die reden vindt u ons ook niet terug op Groupon.

We geloven niet in kortingssites

Wat zijn de redenen dat we niet op kortingssites staan? Ten eerste betaalt u de korting die gegeven wordt vaak uiteindelijk zelf. De eerste paar honderd grafts zijn gratis, maar als u echt resultaat wilt moet u het volle pond betalen. Ten tweede vinden we dat u een kliniek moet kiezen, omdat die bij u past en u vertrouwen heeft in een goed eindresultaat. En ten derde hebben we standaard scherpe prijzen. Altijd en voor iedereen.

We zijn standaard goedkoper dan Nederlandse klinieken

Dan is er sinds kort ook nog de site Kliniekbemiddelaar. Deze site geeft consumenten direct een aantal scherpe offertes, inclusief korting. Dit is een handige website voor mensen die zeker weten in eigen land een behandeling te willen doen. Echter, een behandeling in Turkije is vaak 50% goedkoper. Zelfs als we daarbij rekening houden met de extra korting!

Haartransplantatie Aanbieding door consult?

We raden iedereen aan om bij meerdere klinieken op consult te gaan. Dat kan bij ons op 6 april weer, maar ook bij andere klinieken. Wie bij ons komt, betaalt een kleine vergoeding in de onkosten van de dokter. Gelukkig levert die investering van 20 €, wel een korting op van 100 € voor wie kiest voor een behandeling. Zo hebben we via een omweg toch een haartransplantatie aanbieding, al is het geen enorm spectaculaire kortingsactie.

Tijdens consult in Utrecht

Tijdens consult in Utrecht

Kiezen voor minder grafts kan slim zijn

En heeft u toch maar een bepaald budget? Dan is het wellicht beter om de ingreep uit te stellen of te kiezen voor minder grafts dan de dokter adviseert. Twee kleinere behandelingen geven minstens zo’n goed resultaat als één grote behandeling. Heeft u vragen? Aarzel dan niet, maar neem contact op!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden