haar stamcel transplantatie
Veel bekende Nederlanders maken reclame voor de HaarStamcel Transplantatie. Wat is dit precies voor haartransplantatie?

De uitvinder van de techniek claimt dat men haar kan vermeerderen. Simpel gezegd: de haren uit het donorgebied verdwijnen niet, maar komen terug. Hierdoor is in theorie haarvermeerdering mogelijk. Het zou de Heilige Graal zijn waar alle haartransplantatie-artsen naar op zoek zijn. Zelfs mensen die nog maar enkele haren over hebben zouden kunnen worden geholpen aan een volle bos!

International Society for Hair Restoration Surgery

Helaas is de uitvinder van de techniek, ook de enige arts die gelooft  dat zijn techniek een waar wondermiddel is. De International Society for Hair Restoration Surgery, waar ook onze artsen bij zijn aangesloten, hecht geen geloof aan de beweringen van dokter en zijn groeiende schare gelovigen. De reden is dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat deze techniek werkt.

Artsen betwijfelen claims HaarStamcel Transplantatie

Inmiddels zijn al duizenden mannen onder het mes gegaan, maar tot een wetenschappelijke doorbraak heeft dit niet geleid. Waarom niet? Wij geloven niet dat commerciële klinieken op hun woord moeten worden geloofd. Ook alle andere Nederlandse haarchirurgen betwijfelen de claims van de HaarStamcel Transplantatie. Verschillende artsen hebben een petitie getekend om te wijzen op de in hun ogen foutieve informatie die er op de website van de desbetreffende haarkliniek is te lezen.

FUE methode beter en goedkoper dan vroeger

De bekende methode die wereldwijd wordt toegepast is de FUE methode. Ook deze techniek verandert continu. Dunnere naaldjes, modernere apparatuur, de ontwikkelingen staan zeker niet stil. Het gevolg is dat tegenwoordig sneller en meer haren kunnen worden geplaatst dan een aantal jaren terug. Een ander gevolg is dat de behandeling nu veel goedkoper is dan 5 a 10 jaar geleden. Meer over de FUE behandeling vindt u in deze kennisbank.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. We horen graag van u!

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden