Haarimplantatie

Haarimplantatie

Haarimplantatie: kwaliteit is essentieel!

Het belangrijkste aspect van een haarimplantatie is de kwaliteit. Bij Haartransplantatie Turkije staat kwaliteit centraal. Topkwaliteit haarimplantatie garanderen we door gebruikmaking van een eersteklas ziekenhuis, de beste medische specialisten en de nieuwste haarimplantatietechnieken. Onze kliniek in Istanboel behoort tot de top-25 van de wereld. De behandelend arts is expert op het gebied van haarimplantatie. Hij hanteert al vele jaren de beste techniek: de FUE-methode. Deze methode garandeert een naturel eindresultaat. Uw geïmplanteerde haar is exact hetzelfde als uw oude haar, het enige verschil is dat het geïmplanteerde haar een leven lang meegaat.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een haarimplantatie zijn afhankelijk van het aantal geïmplanteerde haren. Op deze website ziet u in een oogwenk de kosten voor uw haarimplantatie. Klik op ‘tarieven’ en u ziet transparant en duidelijk alle prijzen. De prijzen zijn inclusief 2 overnachtingen in een viersterrenhotel. Daarbij komt: we halen u op vanaf het vliegveld en ook het transport van en naar het ziekenhuis wordt voor u geregeld. De enige bijkomende kosten zijn de vlucht en eventuele extra nachten die u in de fraaie Turkse stad wenst te verblijven. Uiteraard kunnen wij de vlucht ook voor u regelen, u hoeft zelf verder niets te doen. Makkelijk, toch?

De prijzen van een haarimplantatie zijn veel lager!

Hoe kan het dat de prijzen van deze cosmetische behandeling bij ons zoveel lager zijn? Het antwoord is simpel. U betaalt bij ons geen provisie. Geen onnodig dure hotels, geen toeslagen voor zaken die u niet nodig heeft. U betaalt alleen voor uw ingreep. Die implantatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt uitgevoerd door ervaren en kundige dokteren. Doordat in Turkije de kosten veel lager zijn, zijn de prijzen voor een haarimplantatie in Turkije u vele malen lager dan in Nederland. Heeft u nog vragen? Aarzel niet, maar stel uw vraag via email of telefoon. Liever direct een afspraak maken? Ook dat kan. Haartransplantatie Turkije maakt graag voorgoed een einde aan uw kaalheid!

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden