Haarimplantatie
Haarimplantatie

Haarimplantatie: hoe werkt het?

Haarimplantaties worden steeds populairder. Maar hoe gaat een haarimplantatie nu concreet in zijn werk? Eerst worden de foto’s gemaakt. Dan weet u precies hoeveel haren u kunt verwachten. Ook kan de arts u vooraf een goede inschatting geven van de tijdsduur van de operatie. Een haarbehandeling is een arbeidsintensieve ingreep. Afhankelijk van het aantal haren dat gebruikt kan worden duurt een gemiddelde FUE haarimplantatie ongeveer 1 werkdag. Zeker als het gaat om een grote ingreep, dan kan een haarimplantatie een lange zit zijn.

Een graft bevat 2,2 haren.

Eerst wordt het donorgebied geschoren. Daarna volgt de verdoving, zodat het verdere verloop van de ingreep pijnvrij verloopt. Het donorgebied is doorgaans de achterkant van uw hoofd, maar soms worden ook delen van de zijkant gebruikt. Uit iedere geprepareerde haarfollikel (in vaktaal: graft) worden verschillende eenheden haarworteltjes gehaald. Het aantal haarwortels verschilt, maar bedraagt gemiddeld 2,2. Indien men spreekt over een haarimplantatie van 1000 grafts, dan heeft men het dus over 2.200 haren! Het apparaat dat de haartjes verwijderd noemt men micromotor, dit apparaat telt ook het aantal verwijderde haren. De haren worden in een speciale solutie geplaatst, zodat ze in perfecte conditie blijven.

 De belangrijkste stap

Na de afbakening van het operatiegebied volgt de belangrijkste stap van de haartransplantatie: het aanbrengen van de kanaaltjes. Bij Haartransplantatie Turkije wordt deze stap altijd door een ervaren arts uitgevoerd. Deze stap is belangrijk, want de kanaaltjes bepalen de groeirichting van uw haar. Een goede arts zorgt voor de juiste groeistand, dat geeft het meest natuurlijke resultaat. Na het plaatsen van de kanaaltjes volgt de terugzetting van alle afzonderlijke haartjes. Dit is de laatste stap en een precisiewerkje. Meer weten over haarimplantaties? Lees verder op deze website of stel uw vraag aan de dokter.

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden