Haartransplantatie Vrouwen
Haargroei

Haargroei

Hoe zit het met haargroei na een haarbehandeling? Het blijkt dat er daar nogal wat onduidelijkheden over zijn. Mensen hebben te veel of verkeerde verwachtingen  Na de ingreep valt het geïmplanteerde haar uit. Vergelijk het met het wisselen van melktanden bij kinderen. De oude melktand is uitgevallen en er is nog niets te zien.

 

Na 3-4 maanden begint haargroei zichtbaar te worden

De nieuwe haar zit echter al wel in de haarwortel. Na 3 tot 4 maanden begint de haargroei ook aan de buitenkant zichtbaar te worden. Die haargroei moet echter niet overdreven worden. Het is een langzaam proces. Doorgaans gaat de groei sneller na ongeveer 5 maanden.

Soms houdt de haargroei 14 maanden aan.

En wanneer is de haargroei voorbij? Dat wisselt, maar wij krijgen regelmatig te horen dat de groei tot 14 maanden na de ingreep aanhoudt. Vooral de haren op de kruin groeien langzamer. Voor mensen die deze behandeling overwegen is dit belangrijke informatie. Na 9 maanden kun je goed beoordelen of de ingreep naar wens is verlopen, maar het echte, definitieve eindresultaat is pas na 14 maanden te zien.

2de behandeling kan na 8 maanden of 1 jaar?

Sommige mannen kiezen voor 2 behandelingen. De tweede ingreep kan al 8 maanden na de eerste plaatsvinden. Maar is het ook verstandig? Wij vinden dat 1 jaar wachten beter is. De reden? Heel simpel, dan zijn de meeste haartjes uitgekomen. Vragen over de behandeling? Neem via Facebook, Twitter of deze pagina contact op.

Wij horen graag al uw vragen!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden