Haardichtheid na haartransplantatie

Haardichtheid na haartransplantatie

Een goede haardichtheid: dat is het doel van een haartransplantatie. Maar wat is een goede dichtheid? En wat kunt u verwachten? In dit artikel bespreken we welke dichtheid normaal is en wat u kunt verwachten. Direct een goed advies? Mail dan direct foto’s voor een persoonlijk, gratis en vrijblijvend advies.

U kunt de helft van uw haar verliezen

De normale haardichtheid varieert van mens tot mens, het kan wel 35% afwijken van het gemiddelde. Gemiddeld heeft iemand van 20 ongeveer 100 haren per cm2. Als haren uitvallen, dan is niet direct sprake van zichtbaar haarverlies. Sterker nog: u kunt 50% van uw haar voorgoed verliezen, voordat anderen dit merken. Anders gezegd: pas bij een haardichtheid van 50 haren per cm2, valt het op dat u kalende bent!

Haartransplantatie verbetert haardichtheid, maar is geen wondermiddel

Een haartransplantatie is een effectieve en blijvende oplossing tegen kaalheid. Het is echter geen wondermiddel. De haardichtheid die u kunt realiseren is 50 a 60 haren per cm2. Dat is dus veel minder dan de dichte haardos van de meeste 20-jarigen, maar dik genoeg om te ogen als iemand met een volle bos.

Foto’s mailen naar een arts zorgt voor het beste advies

Er zijn meerdere manieren om te bepalen welk eindresultaat mogelijk is. U kunt een online testje invullen, kijken naar beroemde mannen met een haartransplantatie of foto’s mailen naar een arts. De laatste optie geeft uiteraard het beste advies. De haardichtheid geeft u namelijk een goed idee over wat u na de ingreep kunt verwachten.

Neem contact op als u vragen heeft

Wilt u weten welke haardichtheid u kunt hebben na een haartransplantatie? Maak dan foto’s van de bovenkant en zijkant van uw hoofd en stuur deze op. De foto’s worden bekeken door onze arts en u weet snel welke haardichtheid voor u haalbaar is. Vragen? Neem contact op: we horen graag van u!

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden