FUE techniek - FUE methode

Wat is de FUE methode? De afkorting FUE staat voor Folliculaire Unit Extraction. De haartjes worden per stuk uit het donorgebied verwijderd. Het achterhoofd is normaal gesproken het donorgebied voor een FUE behandeling. Het grootste voordeel van de FUE techniek is dat ieder haartje in de juiste groeistand kan worden teruggeplaatst. Wat kunt u na de FUE behandeling verwachten? De eerste zachte haartjes ziet u na een maand of drie. Na een halfjaar bemerkt u dat de dikte en de dichtheid snel toeneemt. Na 9 tot 12 maanden heeft u het eindresultaat bereikt: een natuurlijke haardos!

FUE techniek

De FUE techniek heeft diverse voordelen ten opzichte van verouderde technieken. Om te beginnen laat deze methode geen littekens achter. Doordat ieder haartje in de natuurlijke stand komt te staan, zullen mensen die u niet kennen nooit zien dat u een FUE haarimplantatie heeft ondergaan. Inmiddels bestaat de FUE methode al weer een aantal jaar. Haartransplantatie Turkije werkt met een arts die deze techniek al sinds 2003 toepast. Dat betekent dat de arts niet alleen beschikt over de vereiste kennis, kunde en opleiding, maar ook over essentiële ervaring. Het hele medische team dat de operatie uitvoert is goed op elkaar ingespeeld, betrokken en dat draagt bij aan het verkrijgen van een perfect eindresultaat!

Nieuwe naam, dezelfde techniek

Tegenwoordig krijgt de FUE haarimplantatie vaak een andere naam, zoals ‘haarstamceltransplantatie’. In feite is deze nieuwe techniek niet anders dan de oude vertrouwde behandeling, alleen de dikte van de naalden verschilt. Hoe dunner de naalden, hoe minder haren er per keer worden geplaatst. Dunnere naalden zorgen voor een natuurlijker eindresultaat. Zorg er daarom voor dat u een haarkliniek kiest die de nieuwste technieken toepast. Heeft u vragen over de FUE techniek of over haartransplantaties in het algemeen? U kunt een gratis PDF-formulier aanvragen, e-mailen of bellen. Wij horen graag hoe we u van dienst mogen zijn!

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden