FUE Haartransplantatie

FUE haartransplantatie: de beste methode!

De FUE haartransplantatie is een geavanceerde methode. Met zeer dunne naaldjes worden haarwortels (grafts) uit het donorgebied gehaald. De naalden hebben een dikte die varieert tussen de 0,5 millimeter en de 0,7 millimeter doorsnede. Een graft bestaat uit 1,2 of 3 haren. De FUE haartransplantatie bestaat al meer dan 10 jaar en de resultaten zijn bewezen. De haren die vanuit het donorgedeelte naar het kale of kalende gedeelte worden verplaatst, groeien een leven lang.

FUE haartransplantatie: een natuurlijk resultaat

Het grootste voordeel van de FUE haartransplantatie is het natuurlijke resultaat dat deze techniek geeft. Haarwortel per haarwortel transplanteert het medische team. Hierdoor kan iedere haar in een natuurlijke groeistand worden gezet.

Simpel geformuleerd: de getransplanteerde haren groeien in dezelfde richting als de oude haren. Dit betekent dat het er zeer natuurlijk eindresultaat uitziet. Mensen die u niet kennen, zullen niet zien dat u een medische behandeling heeft ondergaan.

Hoe lang duurt de behandeling?

Een nadeel van de behandeling was dat de behandeling lang duurde. Voor het transplanteren van 3000 grafts was vroeger wel 12 uur behandeltijd vereist. Gelukkig is de behandeltijd dankzij technische innovaties zeer verkort. Het machinaal oogsten (het verwijderen van de grafts uit het achterhoofd) kan tegenwoordig veilig, snel en zonder het donorgebied te beschadigen. Hierdoor is de operatietijd verkort met maar liefst 50%.

Dat betekent dat een FUE haartransplantatie van 3000 grafts nu nog slechts 6 uur duurt. Wel is deze behandeling arbeidsintensief. Meerdere verpleegkundigen en minimaal één chirurg zijn urenlang intensief met u bezig.

Voordelen van de FUE-techniek

Deze techniek heeft een aantal voordelen ten opzichte van de ouderwetse FUT-methode.

  1. Minder zichtbare littekens
  2. Snellere wondgenezing van het donorgebied

Het nadeel is dat er een groter gebied moet worden geschoren. Dit nadeel weegt echter niet op tegen de voordelen van de FUE-techniek.

Al vanaf 2008 voeren onze artsen enkel de nieuwste methode uit. Bij de haargrens plaatst men haarwortels met één haar, op de kruin vaak grafts met 2 of 3 haren. Dit wordt gedaan om de ideale dichtheid en een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bewerkstelligen.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden