1. Waarom is een haartransplantatie via Haartransplantatie Turkije zo goedkoop?
– Dit is een van de meest voorkomende vragen over haartransplantatie. Een goede haartransplantatie is arbeidsintensief. Voor een optimaal resultaat zijn er 4 ervaren medici meerdere uren intensief met u bezig. Aangezien de lonen in Turkije lager zijn, is uw rekening veel lager. Tevens mogen onze assistenten daadwerkelijk meehelpen bij de operatie waardoor de operatie twee keer zo snel kan, en dat voor meer dan de helft van de prijs van één transplantatie in Nederland waarbij we ook nog eens minstens het dubbele aantal haarzakjes kunnen overzetten. Zo is in verhouding een transplantatie zo’n vier keer goedkoper dan in Nederland.

 

2. Wanneer kan ik langskomen voor consult in Nederland?
– U kunt 6 dagen in de week bij ons op kantoor langskomen voor consult, dit wel alleen op afspraak. Hiervoor kunt u ons contact formulier invullen. Daarnaast komt elke 3-4 maanden een arts naar Nederland. Er komt dan een echte haarchirurg, die u persoonlijk advies kan geven.

 

3. Is er nazorg in Nederland?
– U kunt voor al u vragen bij ons terecht. Daarnaast is er gratis nazorg door een gekwalificeerde arts (deze komt om de twee maanden overgevlogen uit Turkije)

 

4. Wat zit er allemaal in de prijs?
– Het volgende zit inbegrepen in de prijs: behandeling, operatie, transfer in Turkije, hotel en begeleiding. Echter de ticket zult u zelf moeten boeken. Het hotel en de transfer is voor twee personen dus u kunt altijd iemand meenemen. U geeft dit aan bij uw boeking.

 

5. Waar kan ik het goedkoopst een vlucht boeken?
– U bent vrij om zelf een vlucht te boeken, maar we kunnen u ook adviseren als u dat wenst. De kliniek bevindt zich in Istanbul, dus u kunt vliegen op zowel Ataturk vliegveld als op de Sabiha Gökcen vliegveld. Websites als www.skyscanner.nl of Google Flights bieden een goede manier om de beste en goedkoopste vlucht te zoeken.

 

6. Hoe lang duurt een haartransplantatie?
– Een haartransplantatie duurt zo’n 5 tot 8 uur, afhankelijk van het aantal haarzakjes dat overgezet kan worden. De eerste fase van het oogsten van de haarzakjes duurt gemiddeld zo’n 3 uur en het terugzetten gemiddeld zo’n 4 uur.

 

7. Moet ik voor een haartransplantatie onder narcose??
– Nee, u hoeft niet onder narcose. U krijgt plaatselijke verdoving (dus direct in de hoofdhuid). Daarnaast krijgt u een saderende pil (Xanax), waardoor u zich ontspannen voelt.

 

8. Spreekt de dokter Nederlands of Engels?
– De dokter spreekt  Engels. Daarbij hebben we een persoonlijke begeleider die tevens Engels spreekt. Eventueel kunnen we andere begeleiders in andere talen voorzien op aanvraag. Nederlandse begeleiding bieden we ook af en toe aan op bepaalde dagen dat er personeel van ons aanwezig is. U krijgt alle tijd om uw vragen, wensen en opmerkingen aan uw begeleider en de dokter te stellen. In overleg bepaalt u hoeveel haren u wenst te implanteren. De prijzen kunt u zien op deze website.

 

9. Wanneer moet ik betalen?
– Het ticket vooraf, de behandeling ter plaatse in Turkije. Tijdens het consult neemt u, in overleg met de dokter, een besluit over het aantal te implanteren haren. U betaalt in de kliniek aan de dokter. U kunt contant betalen, pinnen of met creditcard.

 

10. Wat zijn de bijwerkingen van een haartransplantatie?
– Er kunnen opzwellingen optreden na de operatie (duurt maximaal een aantal dagen). Deze kunnen worden tegen gegaan door te koelen. U kunt in uw hotel vragen om een zak met ijs. Sommige patiënten kunnen last krijgen van hoofdpijn. (klachten verdwijnen meestal binnen een week). Verder heeft u natuurlijk wondjes op het hoofd, hier mag u absoluut niet aan krabben, dat kan dus wat jeuk opleveren. De achterkant van het hoofd kan wat gevoelig zijn en de voorkant van het hoofd zal de eerste maanden juist gevoelloos zijn omdat ook de zenuwen daar iets aangetast kunnen zijn.

 

11. Wanneer is het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie?
– Het eindresultaat is meestal na 12-14 maanden. De kruin kan zelfs nóg langer duren.

 

12. Is de kwaliteit van de Turkse dokter en het ziekenhuis in orde?
– De Turkse kliniek behoort tot de top 25 van de wereld. Dat is niet alleen onze mening, maar ook die van gerenommeerde en onafhankelijke onderzoeksinstellingen. De kwaliteit van de nieuwe FUE-methode valt of staat met de persoonlijke ervaring en toewijding van de betrokken dokter. Onze artsen zijn lid van de ISHRS, ervaren en betrokken.

 

13. Wat is de dichtheid van het haar na 1 transplantatie?
– Op volledig kale huid is die dichtheid van grafts 30-40 grafts/cm2. Bij natuurlijk haar is dat zo’n 80 tot 90. De haren die wij overzetten zijn echter dikker dan normaal haar bovenop. Als u nog bestaand haar heeft om tussen te zetten kunnen we dus een goede dekking krijgen door een transplantatie. Op volledig kale huid kan na 1 transplantatie dus iets door het haar gekeken worden. Dit kan verholpen worden door een tweede transplantatie te doen.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden