1. Waarom is een haartransplantatie via Haartransplantatie Turkije zo goedkoop?
– Een goede haartransplantatie is arbeidsintensief. Voor een optimaal resultaat zijn er 4 ervaren medici meerdere uren intensief met u bezig. Aangezien de lonen in Turkije lager zijn, is uw rekening veel lager.

 

2. Wanneer kan ik langskomen voor consult in Nederland?
– U kunt 6 dagen in de week bij ons op kantoor langskomen voor consult. Daarnaast komt elke 3-4 maanden een arts naar Nederland. Er komt dan een echte haarchirurg, die u persoonlijk advies kan geven.

 

3. Is er nazorg in Nederland?
– U kunt voor al u vragen bij ons terecht. Daarnaast is er gratis nazorg door een gekwalificeerde arts (deze komt om de twee maanden overgevlogen uit Turkije)

 

4. Wat zit er allemaal in de prijs?
– Het volgende zit inbegrepen in de prijs: behandeling, operatie, transfer in Turkije, hotel en begeleiding. Echter de ticket zult u zelf moeten boeken.

 

5. Waar kan ik het goedkoopst een vlucht boeken?
– U bent vrij om zelf een vlucht te boeken, maar we kunnen u ook adviseren als u dat wenst. De kliniek bevindt zich in Istanbul, dus u kunt vliegen op zowel Ataturk vliegveld als op de Sabiha Gokcen vliegveld. De website www.skyscanner.nl biedt goed informatie.

 

6. Hoe lang duurt een haartransplantatie?
– Een haartransplantatie duurt zo’n 5 tot 8 uur, afhankelijk van het aantal haarzakjes dat overgezet kan worden.

 

7. Moet ik voor een haartransplantatie onder narcose??
– Nee, u hoeft niet onder narcose. U krijgt plaatselijke verdoving. Daarnaast krijgt u een serum, waardoor u zich ontspannen voelt.

 

8. Spreekt de dokter Nederlands of Engels?
– De dokter spreekt  Engels. U krijgt alle tijd om uw vragen, wensen en opmerkingen aan hem te stellen. In overleg bepaalt u hoeveel haren u wenst te implanteren. De prijzen kunt u zien op deze website. Deze prijzen zijn uiteraard hetzelfde als in de kliniek in Istanboel.

 

9. Wanneer moet ik betalen?
– Het ticket vooraf, de behandeling ter plaatse in Turkije. Tijdens het consult neemt u, in overleg met de dokter, een besluit over het aantal te implanteren haren. U betaalt in de kliniek aan de dokter. U kunt contant betalen, pinnen of met creditcard.

 

10. Wat zijn de bijwerkingen van een haartransplantatie?
– Er kunnen opzwellingen optreden na de operatie (duurt maximaal een aantal dagen). Deze kunnen worden tegen gegaan met een ijszak, die na de behandeling wordt verstrekt. Sommige patiënten kunnen last krijgen van hoofdpijn. (klachten verdwijnen meestal binnen een week)

 

11. Wanneer is het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie?
– Het eindresultaat is meestal na 12-14 maanden. De kruin kan langer duuren.

 

12. Is de kwaliteit van de Turkse dokter en het ziekenhuis in orde?
– De Turkse kliniek behoort tot de top 25 van de wereld. Dat is niet alleen onze mening, maar ook die van gerenommeerde en onafhankelijke onderzoeksinstellingen. De kwaliteit van de nieuwe FUE-methode valt of staat met de persoonlijke ervaring en toewijding van de betrokken dokter. Onze artsen zijn lid van de ISHRS, ervaren en betrokken.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen

Contactgegevens

Telefoon 030-877 70 70
Mobiel 06-55 08 21 57 (ook WhatsApp)
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Kabelweg 57,
1014BA, Amsterdam
Volg ons
KvK 63562898
© 2018 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden