Blauwe moskee
Blauwe moskee

Blauwe moskee

Na afloop van een haartransplantatie houd ik altijd contact. Hoe is de behandeling bevallen? Wat kan er beter? Vaak sturen mensen zelf een sms, e-mail of bellen ze even. Het is altijd leuk om te horen wat men vindt en wat er eventueel beter kan. Hieronder een e-mail die ik ‘Cor’ noem. Ik heb zijn naam veranderd, want de persoon wil anoniem blijven. Het komt vaak voor dat mensen reageren, maar dat niet openbaar willen doen. Op internetfora als ‘Haarweb’ zijn er ook meerdere verhalen te lezen van mensen die gekozen hebben voor Haartransplantatie Turkije.

Maar toch, dit is altijd maar een kleine minderheid. De meeste mensen hebben geen zin om hun ervaringen online te delen. Jammer voor ons, maar wel helemaal te begrijpen. Hieronder de e-mail die ik vandaag ontving van Cor. Ongecensureerd, je leest dus geen promotieverhaal, maar exact wat hij leuk en minder leuk vond aan de behandeling en de stad:

Entree van het hotel

Entree van het hotel

“Gisteren werden we keurig afgehaald op het vliegveld, een aardige man stond ons met naambordje op te wachten en bracht ons naar het hele mooie hotel.

De operatie zelf (3000 inplantaatjes) duurde van 10.00 – 15.00 uur. Daarna reed de chauffeur mij via de apotheek (waar hij de pillen haalde haalde die kennelijk nodig zijn, antibiotica en pijnstillers) naar het hotel. De pijnstillers zijn tot nu toe niet nodig geweest (het is 22.30 uur) en het gevoel in mijn hoofd begint alweer terug te komen. Dus met een beetje geluk valt het met de pijn ook al mee.
Al bij al: prima, prima!

En als ik dan toch nog iets negatiefs mag noemen: wat is Istanboel een smerige stad. Hoe aardig de mensen ook zijn (opvallend!), ze gooien de rommel op straat en dat schiet hard op in een stad met zo ongelooflijk veel inwoners. Nog iets negatiefs: de zanger die vanuit de moskee om 5.45 uur de stad laat weten dat de zon opkomt. Oordopjes zijn geen overbodige luxe als je verder geen verbondenheid voelt met Allah.

 

Overmorgen ga ik terug voor de wasbeurt en proberen we nog iets moois in deze vieze stad te vinden. Het zal er vast wel zijn!

Groet en als je wil kun je dit mailtje best gebruiken voor mensen die nog wat twijfelen.”

 

Heel erg leuk om dit verhaal te lezen. Succes met de komende periode!

Bedankt ‘Cor’!

 

 

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden