Bepaalde klinieken verkopen naast hun transplantatie ook een ACELL behandeling, hier vind u de feiten over deze behandeling en waarom wij denken dat deze behandeling een truc is om extra geld te vragen voor een haartransplantatie (deze kost €1600,- bovenop de kosten van de haartransplantatie!!). Wij denken echter dat ACELL een soort marketingnaam is voor bijverkoop voor een haartansplantatie. Als je het niet zou doen zal je haar wel nooit terug groeien en de hoofdhuid slechter genezen.

Daarom zit een PRP behandeling bij ons gewoon in het pakket! Gratis dus

 

Wat is ACELL?
Een serum gebaseerd op een eiwit dat in de hoofdhuid gespoten wordt en het haar gezonder zou maken en zelfs kan zorgen voor het terug groeien van minuscule haartjes. Het haargroei factor serum zou in staat moeten zijn om een volwassen haarstamcel te laten groeien, versterken of veranderen.

Dat laatste kunnen we gelijk ontkrachten, een haarzakje dat is gestopt met het produceren van haar door mannelijke genetische kaalheid is dood en zal nooit meer een haar kunnen produceren. Het haarzakje krimpt doordat dat genetisch geprogrammeert staat en zal daarna doodgaan, deze is daarna dus niet meer terug tot leven te brengen. Wat wel kan is dat de bestaande haren gezonder en dikker worden. (1.)

De ACELL bestaat uit het volgende:

Extracellular Matrix (ECM) — “Een wond genezend materiaal dat zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar volwassen stamcellen”. In werkelijkheid zijn het Elasatine, collageen, hyaluronzuur en fibrine. Allemaal natuurlijke stoffen die al in het eigen bloed zitten en gewoon uit onze dagelijkse voeding op de plek van een wond komen om deze te genezen. Soms wordt deze matrix toegediend bij bijvoorbeeld oudere mensen die geen goede toevoer van voedingsstoffen naar een wond meer hebben. Als u verder nooit last heeft van een slechte wondgenezing zou u dit materiaal dus niet van buitenaf nodig hebben. (2.)

Platelet-Rich Plasma (PRP) — “dit serum verkregen uit het bloed van een patiënt bevat regeneratieve genezing en groeifactoren.” Plasma zit dus ook al in het eigen bloed, hiervan is echter wel bewezen dat het helpt bij wondgenezing.  Bloepdplasma helpt bij celgroei en reparatie. (3.) Wij zien dit dus ook als bevorderend voor een haartransplantatie. Daarom zit een PRP behandeling bij ons gewoon in het pakket! Gratis dus.

Vitamine D — “dit nutriënt, aangetoond door University of Tokyo, speelt een belangrijke rol in het herstellen van week weefsel. Haarzakjes worden er sterker van”. Ook dit bieden wij gratis aan in ons pakket maar dan via een créme die je nog 2 weken lang op de hoofdhuid kunt aanbrengen. Wij geloven dat hierdoor het effect langer is en beter helpt bij wondgenezing. Bij injecteren zal de vitamine D gewoon opgenomen worden in uw bloedbaan en uiteindelijk ook weg gaan van het gebied waar het nodig is (waar het geïnjecteert wordt). Verder kan het natuurlijk geen kwaad om meer vitamine D in uw bloed te hebben. Hier kunt u ook gewoon vitamine pillen voor nemen (wat wij sowieso aanraden bij een haartransplantatie: Lees hier alles over goede genezing na transplantatie). (4.)

 

bronnen:
1. bron 1
2. bron 2
3. bron 3
4. bron 4

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2020 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden