Vragen Haartransplantatie

16 november is het weer een haartransplantatie consult in Utrecht. Wegens het grote aantal inschrijvingen, kunnen mensen nu ook zaterdag 15 november komen. Welke vragen stellen mensen nu het meest tijdens een haartransplantatie consult? We hebben voor hieronder de 5 meeste gestelde vragen opgeschreven. Komt u op het volgende haartransplantatie consult? Vergeet dan niet uw vragen mee te nemen. Zo weet u zeker dat u al uw vragen stelt tijdens het gesprek met de haarchirurg!

5. Ben ik een goede kandidaat voor een haartransplantatie?
Helaas is niet iedereen geschikt voor de FUE behandeling. Vooral vrouwen wordt geadviseerd om eerst langs te komen. Lang niet alle vrouwen zijn een geschikte kandidaat. Bent u vrouw en twijfelt u over deze behandeling? Ga eerst op consult, dan weet u zeker dat dit voor u de juiste oplossing is. De tweede categorie mensen die zeker op consult moeten komen, zijn mannen met een vergevorderd stadium van kaalheid. Ook zij zouden altijd eerst op consult moeten gaan. Ook een enkele man heeft geen baat bij een haarimplantatie.

Haartransplantatie Consult

4. Wat kan ik verwachten na een FUE behandeling?
Huidskleur, haarkleur, haardikte, haardichtheid, het speelt allemaal een rol bij het behalen van het uiteindelijke resultaat. Wat kunt u verwachten na een behandeling? Welke dichtheid? Welke haarlijn is realistisch? Dit zijn wezenlijke vragen. Tijdens het haarimplantatie consult krijgt u een persoonlijk antwoord op deze vragen.

3. Hoeveel grafts (haarzakjes) heb ik nodig voor een goed resultaat?
Deze vraag bepaalt natuurlijk hoe omvangrijk de behandeling is en wat de eventuele kosten zullen zijn. Het geeft ook een indruk van de hoeveelheid haren die overblijven in het donorgebied. Ook op deze vraag hoort u tijdens het consult een helder antwoord te krijgen.

Hamid Aydin

2. Heb ik genoeg aan één behandeling?
Tegenwoordig kan men meer grafts verplaatsen dan vroeger. De kans is daarom groter dat u aan één behandeling voldoende heeft. Geldt dat ook voor u? Het hangt van een aantal factoren af. 1. Met welke dichtheid bent u tevreden? 2. Hoe verloopt de haaruitval van bestaande haren? 3. Doet u iets aan preventie? 4. Hoe dicht is uw donorgebied (achterkant, zijkant).

Keurmerk Haarstichting

1. Wat kost een haartransplantatie?
Een haartransplantatie is tegenwoordig goedkoper dan vroeger. Als u op consult komt, krijgt u bij ons ook nog eens een aantrekkelijke korting. Maar wat betaalt u nu echt? Met alle kosten bij elkaar opgeteld? Het antwoord krijgt u tijdens het consult.

Natuurlijk zijn er nog vele andere vragen te stellen. Bij ons krijgt iedereen altijd de gelegenheid om alle vragen te stellen. Langskomen? Geef u op voor het volgende consult in Utrecht!

Kom op consult in Utrecht 10 goede redenen om te kiezen voor Haartransplantatie

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden