Een haartransplantatie door ervaren haarchirurgen in het beste ziekenhuis van Turkije. Bekijk alle redenen op een rij:

Haartransplantatie Turkije bemiddelt voor Nederlandse en Vlaamse mensen. Estetistanbul is verantwoordelijk voor de uitvoering van de haartransplantatie. Waarom zijn we de nummer 1 op het gebied haartransplantatie in het buitenland? Er zijn immers talloze haarklinieken in het buitenland. In dit artikel geven wij u 10 goede redenen om te kiezen voor een behandeling bij Haartransplantatie Turkije.

Wesley Sneijder in LIV Hospital

Wesley Sneijder in LIV Hospital

1. Ervaren.
Estetistanbul hanteerde de FUE-techniek als eerste in Turkije en één van de eerste Europa. Die ervaring maakt onze haarchirurgen tot de beste specialisten wereldwijd. Ook de rest van het medisch team beschikt over de benodigde ervaring, vakkennis en passie voor het werk.

2. Professioneel
Het plaatsen van de gaatjes is het belangrijkste werk van een haartransplantatie. De stand van de gaatjes bepalen de groeirichting van de haren. Simpel gezegd: het bepaalt of de haartransplantatie er ‘naturel’ uitziet. Wij garanderen dat een arts de gaatjes plaatst. Helaas is dit niet overal het geval, ook niet in Nederland.

ishrs3. Internationaal keurmerk
Er bestaat een internationale organisatie die de kwaliteit van haarchirurgen bewaakt. Deze organisatie is de International Society of Hair Restoration Surgery. In Nederland zijn slechts een beperkt aantal artsen aangesloten bij de ISHRS, in Turkije veel meer. De artsen van Estetistanbul zijn actief lid van de ISHRS, zij zijn veelgevraagd spreker op congressen en leveren een actieve bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van haarchirurgie.

4. Betrouwbaar
U ontvangt een factuur van het door u betaalde bedrag. Op de nota staat een bewijs dat de betaling is gedaan en dat er 8% BTW is afgedragen. Daarnaast ontvangt u een certificaat, dit is een bewijs van het aantal geplaatste grafts. De dag van behandeling en de naam van de uitvoerend arts staan op dit certificaat vermeld.

FUE Micromotor

FUE Micromotor

5. Trendsetter
Estetistanbul heeft het patent op de FUE-Micromotor. Dit is het apparaat waarmee grafts veilig geoogst kunnen worden uit het donorgebied. Andere haarklinieken gebruiken de micromotor alleen met toestemming van Estetistanbul.

 

6. Kwaliteit
De behandelingen vinden plaats in het beste ziekenhuis van Turkije. Alleen Estetistanbul voert haartransplantaties uit in het LIV Hospital. Het ziekenhuis is zeer comfortabel en luxe ingericht. Alles wat digitaal kan worden gedaan, wordt digitaal gedaan. Hierdoor worden infecties tot een minimum beperkt. Daarnaast is pijnbestrijding zeer belangrijk. De artsen zorgen ervoor dat zelfs het zetten van de verdoving vrijwel pijnloos is: uw welzijn staat te allen tijde centraal. Niet voor niets laat topclub Galatasaray haar spelers bij het LIV Hospital keuren. Het LIV-Hospital is gelegen aan de rijkere en mooiere Europese zijde van Istanbul. Wij werken als enige aanbieder van haartransplantaties in Turkije met het LIV Hospital. U bent dus verzekerd van kwaliteit.

LIV Hospital

7. Comfortabel
U verblijft in een eersteklas hotel, aan de Europese zijde. Voor en na de behandeling geniet u op een toplocatie van de rust en comfort van het hotel. Het ontbijt is voortreffelijk en uitgebreid.

8. Betrokken
Samen werken aan het oplossen van haarproblemen.

9. Eersteklas Service
Een goede voorlichting is belangrijk. Welk resultaat kunt u verwachten? Hoe verloopt de planning? Op deze en andere vragen krijgt u in het Nederlands antwoord. Voor, maar zeker ook na de behandeling staan we voor u klaar. Telefonisch zijn we 7 dagen per week bereikbaar. Ook de arts is bij dringende vragen te allen tijde aanspreekbaar.

10. Transparant
Wat we ook op deze website zetten: u wilt het waarschijnlijk liever zelf horen en zien. Dat kan. We doen niet geheimzinnig over mensen die bij ons een haartransplantatie hebben ondergaan.

Natuurlijk zijn er nog meer redenen om voor ons te kiezen. Wat te denken van onze aantrekkelijke prijzen? De prijzen zijn inclusief hotel, ophaalservice en medicatie. Ook daarom zijn we dé nummer 1 van Nederland!

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden