Alles over haartransplantatie | Tips & Trucs

 

Haartransplantatie

Alles over het onderwerp: haartransplantatie

Wat is een haartransplantatie? Waarom zou u moeten kiezen voor Haartransplantatie Turkije? Op deze pagina behandelen we alle facetten van het onderwerp haartransplantatie (ook wel haarimplantatie of haarstamceltransplantatie genoemd).

10 goede redenen om te kiezen voor Haartransplantatie Vraag gratis advies aan

haartransplantatie

Haartransplantatie in het LIV Hospital

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een operatie uitgevoerd door een arts in een steriele operatiekamer. Bij een haartransplantatie verplaatst men haarzakjes (ook wel grafts of haarfollikels genoemd). Haarzakjes verplaatst men van een deel van het hoofd waar de dichtheid hoog is, naar het kale of kalende gedeelte. Vroeger werd een reep huid gesneden (FUT methode). Dit gaf een zichtbaar litteken aan de achterzijde van het hoofd. Tegenwoordig hanteert men vaker de FUE methode. Hierbij verplaatst men haarzakje voor haarzakje. Aangezien er slechts één haarzakje per keer wordt verplaatst, blijven er geen zichtbare littekens over met de FUE methode. Er wordt gewerkt aan het vermeerderen van haar (klonen). Dit is echter nog in de onderzoeksfase en nog niet succesvol bij mensen getest.

Haartransplantatie Team

De dokter aan het werk met zijn assistenten.

Waarom Haartransplantatie Turkije?

Haartransplantatie Turkije is veel goedkoper dan aanbieders in Nederland. Aan de andere kant: we zijn niet de goedkoopste haarkliniek van Turkije. Waarom zou u dan toch voor ons kunnen kiezen? In de video geven we 3 goede redenen. Als u meer redenen wilt zien, dan raden we aan de volgende pagina te lezen: 10 goede redenen om te kiezen voor Haartransplantatie Turkije.

We geven hier alvast onze 3 belangrijkste voordelen ten opzichte van de concurrentie:

1. Haarchirurg die lid is van ISHRS voert behandeling uit.
2. FUE behandeling vindt plaats in de beste kliniek van Istanboel.
3. Klanten hebben recht op onbeperkt en gratis nazorg door de arts in Utrecht.

 

Haartransplantatie: offerte aanvragen

Voordat mensen een FUE behandeling ondergaan, willen ze weten wat het hen kost. Een offerte kan op meerdere manieren worden opgevraagd. 1. Door het sturen van foto’s. 2. Door op consult te komen. Het sturen van foto’s (WhatsApp of via de e-mail), is gratis. Binnen een dag heeft u een antwoord van de dokter. Het consult met de dokter kost 20 €, de dokter komt iedere 2 maanden naar Utrecht. een offerte? Neem contact op of schrijf u in voor het volgende haartransplantatie consult!

Vraag gratis advies aan 10 goede redenen om te kiezen voor Haartransplantatie

Haartransplantatie Consult

Tijdens een van de 2-maandelijkse haartransplantatie consulten (dr. Hamid, zijn assistente en een tevreden klant).

Werkwijze Haartransplantatie Turkije

Als u kiest voor een Haartransplantatie Turkije hoeft u zelf niet veel te doen. Eerst geeft u de datum van uw voorkeur door. Als de gewenste datum beschikbaar is, dan boekt u een vlucht voor de betreffende periode. En dan? Daarna ontvangt u een planning met wat u per dag kunt verwachten.

In vogelvlucht ziet uw reisschema er als volgt uit:
Dag 1. U wordt van het vliegveld gehaald en naar uw hotel gebracht.
Dag 2. De chauffeur brengt u naar het 5* ziekenhuis. De behandeling duurt gemiddeld 5 uur.
Dag 3. De nazorg vindt plaats en u krijgt uitleg over hoe u het behandelde gebied dient te verzorgen.
Dag 4. U wordt van uw hotel naar het vliegveld gebracht. In Nederland krijgt u een uitnodiging voor het bijwonen van een gratis consult met de arts.

Meer over de planning weten? De planning van dag tot dag leest u hier.

 

U ontvangt vooraf een heldere planning.

U ontvangt vooraf een heldere planning.

Na de haartransplantatie

Na de haartransplantatie dient u de aanwijzingen van de arts in acht te nemen. Fysiek bent u na 2 a 3 dagen weer in staat werkzaamheden te vervullen. Na ongeveer 10 dagen is uw hoofdhuid hersteld van de behandeling. Afhankelijk van de grootte van de behandeling, duurt het herstel 1 a 2 weken. Belangrijk is om stoffige ruimtes en verbranding te voorkomen. Ter plaatse krijgt u een uitleg en ook een brochure waarin precies staat wat u wel en niet moet doen. Heeft u een vraagje? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen. U kunt bellen, mailen of een berichtje sturen via sms of app.

 

 

Artikelen bij de Nederlandse Haarstichting

Natuurlijk kunnen we u nog veel meer vertellen over het onderwerp haartransplantatie. Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u ook onze sociale media in de gaten houden. Op YouTube verschijnen regelmatig interessante video’s. Hierin besteden we aandacht aan alles wat te maken heeft met kaal worden en hoe u dit kunt voorkomen. Daarnaast zijn we actief op Twitter, verschijnen er bijna dagelijks updates op Facebook en vindt u ook veel artikelen bij de Nederlandse Haarstichting.

Keurmerk Haarstichting

Haartransplantatie Consult of foto’s sturen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Snel en simpel is het sturen van foto’s. De dokter geeft dan binnen 24 uur een antwoord. Dan weet u direct of een behandeling mogelijk is voor u en wat de kosten zijn. Daarnaast kunt u altijd gratis en vrijblijvend spreken in Utrecht. Als u liever met de haarchirurg spreekt, dan is dat iedere 2 maanden mogelijk. De kosten voor het haartransplantatie consult bedragen 20 € en die kosten moeten vooraf worden voldaan. Voordeel is wel dat u dat exact weet waar u een toe bent (consult = nauwkeuriger dan foto’s) en u krijgt ook 100 € korting op een behandeling.

 

 

 

P.S. Nog meer weten over het onderwerp? Hieronder ziet u een selectie van onze vele blogs en alle artikelen die hierover gaan.

Bekijk nu de beste Haartransplantatie Kliniek 10 goede redenen om te kiezen voor Haartransplantatie