Haarverlies komt niet alleen voor bij mannen, maar ook steeds vaker bij vrouwen met middelbare leeftijd. Een haartransplantatie voor vrouwen is dus aan de orde van de dag. Zowel bij mannen als vrouwen wordt het haar met de jaren dunner en vallen er haren uit. Maar er is goed nieuws, ook voor vrouwen kan haartransplantatie een oplossing zijn, een haartransplantatie voor vrouwen kan ook uitgevoerd worden in Turkije!
HTvrouw

Probleembeeld
In onze westerse samenleving geldt dat mooi lang en vol haar staat voor vrouwelijkheid, veel jonge vrouwen hebben dit hun hele leven gehad totdat ze in de menopauze komen en opeens borstels vol haar verliezen. Dit zorgt dan vaak voor een enorme down in het zelfbeeld van vrouwen. Je gaat op zoek naar oplossingen en komt er achter dat een haartransplantatie helemaal niet iets voor alleen mannen is maar een haartransplantatie voor vrouwen volkomen normaal is.

Turkije
Daarbij is Turkije nog steeds hét toonaangevende land op het gebied van professionele goed uitgevoerde haartransplantaties. Onze bahandelkamers in het hoogstaande privé LIV Hospital zijn voorzien met de vooruitstrevendste apparatuur. Zo worden de haarzakjes achter op het hoofd los gemaakt met een graftboortje, en de haren in de goede groeirichting weer ingezet in het probleemgebied. Ons team van artsen en assistenten zorgt ervoor dat u binnen één dag behandeld kan worden en een vergelijkbaar resultaat van twee transplantaties in Nederland kunt hebben.

De behandeling bij vrouwen
Haren kunnen alleen vanaf het hoofd worden verwijderd dus dit zal vanaf een hele kleine strook achter het hoofd gebeuren. Hierbij wordt bij vrouwen een haar-besparende operatie gedaan en maar een klein stuk kaal wordt geschoren, het lange haar zal hier gewoon overheen vallen.

De techniek die ook bij vrouwen wordt gebruikt is de FUE techniek, lees hier alles over hoe de behandeling gaat.

De kliniek is hetzeflde als bij mannnen, namelijk in het LIV Hospital in Istanboel.

Haarziektes
Er zijn ook aandoeningen die niets te maken hebben met ouder worden, deze aandoening heet alopecia en is natuurlijk met name voor vrouwen die het haar altijd lang droegen onaangenaam.

Cosmetische transplantatie

Wat we ook veel zien is dat vrouwen een andere haarlijn willen dan waar ze mee geboren zijn, dit is een cosmetische behandeling maar kan een hoop in het zelfbeeld van de vrouw veranderen. Veel vrouwen hebben bijvoorbeeld wat dunner bezaaide haren in het gebied bij de slapen, deze kunnen we dan perfect opvullen. Ook vrouwen met een klein probleemgebied rondom de scheiding kunnen we goed behandelen.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden