Haartransplantatie artsen

Haartransplantatie Turkije werkt met gekwalificeerde haartransplantatie artsen. De artsen overzien de operatie, doen de bloedtesten en het technische gedeelte van de operatie (zoals het maken van de kanaaltjes). Haartransplantatie Turkije werkt  met ISHRS geregistreerde en gekwalificeerde haartransplantatie artsen. ISHRS staat voor International Society of Hair Restoration Surgery en is een organisatie die de kwaliteit van haartransplantatie chirurgen wil bevorderen.

Dit zijn onze artsen:

Dr. Hamid Aydin

Dr. Hamid Aydin is dé autoriteit in zijn vakgebied: haarchirurgie. Al in 2005 onderwees hij de FUE-operatechniek aan mede-chirurgen. In de loop der jaren heeft hij duizenden mensen behandeld. Mensen roemen zijn vakkennis en aandacht voor de patiënt. Dokter Hamid Aydin heeft zijn opleiding genoten in Ankara en heeft inmiddels al enkele jaren zijn praktijk in Istanbul. Mensen over de hele wereld komen speciaal voor hem naar Istanbul. Vooral in het Midden-Oosten en West-Europa geniet hij veel aanzien.

Dr. Hamid Aydin is dé expert op het gebied van haarproblemen. Behalve dat hij lid is van het ISHRS, is hij ook voorzitter van de Turkse vereniging van haarchirurgen. Ten slotte is hij vice-voorzitter van één van de universiteiten van Istanboel en directeur van Estetistanbul. Daarnaast is hij voorzitter van de Turkse haartransplantatie-vereniging Saçder. Kortom: hij is dé autoriteit op het gebied van haarchirurgie in Turkije.

Dr. Ziya Yavuz

Dr. Ziya Yavuz begon zijn medische opleiding  in 1996 op de  Istanbul Capa Medical Faculty. Hij studeerde af in 2003

Na zijn opleiding heeft hij gewerkt bij de eerste hulp afdeling op Istanbul Silivri Ziekenhuis.

In 2005 ronde hij zijn opleiding af voor plastische chirurgie en is daarmee geautoriseerd  om als Dokter plastische chirurgie te beoefenen.

Van 2005 tot heden heeft hij deelgenomen aan verschillende cursussen met betrekking tot plastische chirurgieën en andere domeinen, terwijl hij actief was als haartransplantatie chirurg en andere esthetische behandeling zoals botox en mesotheraphy.

Dr Gokhan Haytoglu

Dr Gokhan Haytoglu begon zijn educatie in 2000 aan de Hacettepe universiteit aan de medicijnenfaculteit. In 2004 nam hij deel aan onderzoeken aan Washington Universty Orthopaedic Research Lab. St. Lous, USA. Hij kreeg zijn Dokter titel in 2006 en behaalde de prestigieuze  “Examination for Specialty in Medicine” dat zelfde jaar nog.

Zijn eerst werkervaring kreeg hij in 2006 aan I.U Cerrahpasa Faculty of Medicine Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery Department.

In 2010, slaagde hij voor zijn  USMLE examens in de VS en kreeg daarmee zijn  ECFMG certificaat. In dat zelfde jaar had hij het voorrecht om aan de  Case Western Reserve University, Cleveland te werken met de wereldberoemde Dr Guyuron.

Dr Haytoglu heeft meerdere artikelen gepubliceerd in Turkije en daarbuiten.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen

Contactgegevens

Telefoon 030-877 70 70
Mobiel 06-55 08 21 57 (ook WhatsApp)
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Newtonlaan 115
3584 BHUtrecht
Volg ons
KvK 63562898
JCI geaccrediteerd TUV certificaatArtsen zijn ISHRS gecertificeerd Kliniek en ziekenhuis voldoet aan ISO standaarden
© 2018 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden