fbpx

Haartransplantatie artsen

Haartransplantatie Turkije werkt met gekwalificeerde haartransplantatie artsen. De artsen overzien de operatie, er zijn bepaalde punten die alleen door een arts gedaan kunnen worden. Deze zullen ook altijd gedaan worden door een arts. Zij doen het technische gedeelte van de operatie (zoals het maken van de kanaaltjes). In uw kamer zijn standaard twee assistenten, deze voeren de simpelere dingen uit zoals het uitplukken van de haartjes en het terugzetten. Haartransplantatie Turkije werkt  met ISHRS geregistreerde en gekwalificeerde haartransplantatie artsen en assistenten. ISHRS staat voor International Society of Hair Restoration Surgery en is een organisatie die de kwaliteit van haartransplantatie chirurgen wil bevorderen.

Dit zijn onze artsen:

Dr. Hamid Aydin MS

Dr. Hamid Aydin is dé autoriteit in zijn vakgebied: haarchirurgie. Al in 2005 onderwees hij de FUE-operatechniek aan mede-chirurgen. In de loop der jaren heeft hij duizenden mensen behandeld. Mensen roemen zijn vakkennis en aandacht voor de patiënt. Dokter Hamid Aydin heeft zijn opleiding genoten in Ankara en heeft inmiddels al enkele jaren zijn praktijk in Istanbul. Mensen over de hele wereld komen speciaal voor hem naar Istanbul. Vooral in het Midden-Oosten en West-Europa geniet hij veel aanzien.

Dr. Hamid Aydin is dé expert op het gebied van haarproblemen. Behalve dat hij lid is van het ISHRS, is hij ook voorzitter van de Turkse vereniging van haarchirurgen. Ten slotte is hij vice-voorzitter van één van de universiteiten van Istanboel en directeur van Estetistanbul. Daarnaast is hij voorzitter van de Turkse haartransplantatie-vereniging Saçder. Kortom: hij is dé autoriteit op het gebied van haarchirurgie in Turkije.

Meer over Dr. Hamid

Dr. Mahmut Cengiz

Dr. Mahmut Cengiz begon zijn medische opleiding in 1994 op de Dicle University Faculty of Medicine. Hij studeerde af in 2000

Na zijn opleiding heeft hij gewerkt bij de eerste hulp afdeling op het Zonguldak Ziekenhuis.

In 2004 ronde hij zijn opleiding af voor plastische chirurgie en is daarmee geautoriseerd  om als Dokter plastische chirurgie te beoefenen.

Van 2005 tot heden heeft hij deelgenomen aan verschillende cursussen met betrekking tot plastische chirurgieën en andere domeinen, terwijl hij actief was als haartransplantatie chirurg en andere esthetische behandeling. Sinds 2008 heeft hij ook de prestigieuze internationaal erkende certificaat van excellence.

Dr. Cihan Bandirmali

Onze nieuwste dokter komt uit de stad Bandirma waar hij zijn universitaire opleiding heeft gevolgd. In 1999 begon hij zijn medische opleiding aan de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Ege, waar hij afstudeerde in 2006.

Het volgende jaar 2007 begon zijn werk als arts in verschillende diensten van verschillende openbare ziekenhuizen in Istanbul. Eerst als huisarts. In 2010 werd hij benoemd tot hoofdarts van de provinciale ambulancedienst in Bakirkoy, een provincie van Istanbul.

Hij werkt inmiddels voor ons als gecertificeerd haartransplantatie-dokter in het LIV medisch centrum, gespecialiseerd in haargezondheid.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2019 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden