Heb je dun en futloos haar maar je wilt nog geen haartransplantatie ondergaan? Dan is het misschien handig om eerst te kijken naar andere alternatieven. Dunner wordend haar komt vaak met de jaren en is volledig normaal.

Een XL Hair behandeling kan je haar verdikken en de kwaliteit van het haar verbeteren en ook slapende haarzakjes weer opwekken om gezonde en sterke haren te produceren.

Een combinatie met Low-level Laser Light Therapie kan de haarzakjes nog meer stimuleren en voor een beter resultaat zorgen. Dit zal  voor dikker en steviger haar zorgen.

Wat is een XL Hair behandeling?

XL Hair is een nieuwe behandelmethode die gebruik maakt van meso-therapie. Deze therapie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en werkt tegen haarverlies en haaruitval. De XL Hair injecties worden ingezet via een meso-injector, in deze injector zitten dan de ingrediënten die de haarwortels stimuleren. Een meso-injector maakt als het ware allemaal micro gaatjes die zo het product over de hoofdhuid verdelen. De vloeistof die wordt ingespoten is ontwikkeld door het Spaanse bedrijf Skintech en bestaat uit bepaalde groeifactoren, aminozuren, spoorelementen, vitaminen, terpenen, vetzuren, flavonoïden en antioxidanten. Volgens velen is een XL-behandeling even goed als PRP plasma. Het fijne hieraan is dat er geen bloed afgenomen hoeft te worden, dis is natuurlijk een stuk veiliger. De bestanddelen van XL Hair zorgen ervoor dat de hoofdhuid voldoende voedingstoffen bevat om weer gezonde en actieve haren te produceren. De follikels die eerst weinig haar produceerden zullen nu weer nieuwe haren gaan aanmaken.

Mesoinjectormiddels de mesoinjector wordt de vloeistof direct in de hoofdhuid gespoten

Dé oplossing voor kaalheid bij vrouwen?

De behandeling werkt ook bij verschillende vormen van alopecia (haaruitval); zoo ok Alopecia Androgenetica en Alopecia Areata. Daarbij kan het gunstig zijn bij zowel haaruitval bij vrouwen als haaruitval bij mannen. De kaalheid bij mannen is vaak definitiever dan kaalheid bij vrouwen, dit omdat mannen gevoelig zijn voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Bij vrouwen ligt dit vaak anders. Vaak zijn de haarzakjes van vrouwen nog wel levend maar produceren deze tijdelijk geen haar of tijdelijk alleen dunne haren of zelfs haren die je moet het blote oog bijna niet ziet. Júist deze haren kunnen door een goede stimulatie weer geactiveerd worden om goede sterke haren te produceren.  Mocht u een haarwerk dragen zal de uitval al te ver gevorderd zijn en is een haartransplantatie misschien een slimmere optie.

Werkt het ook bij kale mannen?

Ook kunnen mannen haaruitval tegengaan en uitstellen door deze behandeling, dat betekend waarschijnlijk wel dat u de behandeling moet blijven herhalen. Dit omdat bij haaruitval en kaalheid bij mannen het hormoon DHI aangemaakt blijft worden. De XL-behandeling kan de haargroei stimuleren en de haargroei versnellen van dunne haren die niet meer lang worden. Toch is het helaas geen wondermiddel die dode haarzakjes weer tot leven brengt.

XL-Hair

Werkt het echt?

Uit eigen onderzoek van Skintech bleek dat na regelmatige injectie van XL Hair in 12 weken de haaruitval stopte bij 61% van de vrouwen en 41% van de mannen. En na 24 weken was er nieuwe haargroei: bij vrouwen was dit 73% toegenomen en bij mannen 63%. Zowel mannen als vrouwen gaven een zeer hoge tevredenheid aan van 85% met zichtbare verbetering.

Wat is Low-level Laser Light Therapie?

Low-level Laser Light Therapie (LLLT)is een effectieve behandeling tegen haaruitval door middel van een diodelaser die rood licht afgeeft met een specifieke golflengte. Bij deze behandeling wordt uw hoofdhuid gestimuleerd met speciale laserstralen. Deze stralen stimuleren dunne haartjes aan om zich te ontwikkelen tot dikkere en stevigere haren.

Low Laser Light Therapytijdens een Low Level Laser Light Therapy kunt u gewoon rustig een boekje lezen.

Een XL hair behandeling in combinatie met een Low-level Laser Light Therapie kan ook een goede oplossing zijn voor een complete nazorg na een haartransplantatie. Deze is niet noodzakelijk maar mocht u de slaagkans en uitgroei mogelijkheid van uw getransplanteerde haarzakjes zo hoog mogelijk willen hebben dan kunt u dat bereiken met deze therapieën.

En wat als ik al heel kaal ben?

Een alternatief voor een haartransplantatie is deze behandeling echter niet. Ze kunnen namelijk niet haarzakjes die al dood zijn gegaan opnieuw tot leven brengen. Een voorwaarde voor een XL Hair behandeling is dat er nog levende haarfollikels aanwezig moeten zijn.
Mocht uw haar dus al een tijdje uitgevallen zijn dan zijn de haarzakjes al dood en kunt u beter een FUE methode haartransplantatie doen. Bekijk hier onze haartransplantatie resultaten. Let op, haarimplantaten bestaan niet, wij doen altijd aan haar “transplantatie” dit betekent dat we haar van de achterkant van het hoofd verplaatsen naar de voorkant van het hoofd.

Wilt u meer informatie over een XL Hair behandeling en / of Low-level Laser Light Therapie neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2021 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden