Palet Rich Plasma helpt bij het herstellen van haarzakjes!

PRP, Palet Rich Plasma en Mesotherapie ook wel BT therapie of haartherapie genoemd. Of eigenlijk een injectiebehandeling waarbij zowel lichaamseigen als externe voedings- en groeistoffen worden gespoten. Dit wordt direct in de hoofdhuid geinjecteerd om zo de haarzakjes bevorderen.


Ingrediënten PRP Mesotherapie:


Een haarbehandeling van PRP mesotherapie bestaat uit plasma uit uw eigen bloed, vitaminen antioxidanten en mineralen. Verder kunnen er nog ozon-therapie en high frequency therapie worden toegepast. Deze therapiën zenden straling uw hoofdhuid in waardoor de haarzakjes als het ware even wakker geschud worden. Hoe werkt het?


Platelet Rich Plasma (PRP) is een lichaamseigen stof die gewonnen wordt uit het eigen bloed van de patient. Hierovoor worden een aantal buisjes bloed afgenoemen die vervolgens in een soort centrifuge gaan waarbij het plasma zich scheidt van de rest van het bloed. Het plasma zorgt er voor dat de regeneratie van weefsels gestimuleert wordt. Dit is direct bij een haartransplantatie bevordelijk voor de wondgenezing. Ook bij andere operaties wordt dit product zelfs gebruikt om het genezingsproces te versnellen.  

De toepassing voord de hoofdhuid gebeurd door middel van kleine injecties of via de dermapen. Het plasma stimuleert het de vorming van collageenelastine en hyaluronzuur. Dit verhoogd de doorbloeding in de hoofdhuid. Daarom is PRP perfect om het haarverlies te vertragen en regeneratie te bevorderen voor personen met dun haar of met haarverlies. Ook na een tranplantatie kunt u het gebruiken om de nieuwe haarzakjes een extra boost te geven. Voor de mesotherapie worden er tevens vitamintes en mineralen bijgevoegd en geinjecteerd.

(voorbeeld van dermapen)

 

Hoe toe te passen?


Onze Dokter past de PRP-mesotherapie toe in Istanboel Turkije. Omdat we begrijpen dat het niet lucratief is om constant heen en weer te vliegen (aangezien de behandeling herhaald moet worden). Er zijn wel wat mogelijkheden om dit in Nederland te laten doen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Toepassing


Hier een toepassing zoals onze dokter die aanraadt:
In het geval van na een haartransplantatie raadt de dokter aan om drie maanden na transplantatie te beginnen met de eerste behandeling.

Begin: behandeling 1
3 maanden later: behandeling 2
6 maanden later: behandeling 3
indien wenselijk weer 3 maanden later nog een behandeling tot het gewenste resultaat er is.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2021 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden