DHI methode met Choi Pen

DHI staat voor de Direct Hair Implantation techniek.
Één van de nieuwste techniek betreft haar transplantatie.

Wat is het verschil?
Met de DHI techniek kunnen we zonder het hoofd af te scheren het zelfde aantal haarzakjes overzetten dat we met onze normale techniek kunnen. Met onze normale FUE techniek hebben we ook de optie het  haar niet af te scheren maar hierbij kunnen we zo’n 30% minder haarzakjes overzetten. Verder kan met de DHI techniek een hogere dichtheid gerealiseerd worden, dit is eigenlijk alleen maar van toepassing als u maar een klein gebied laat transplanteren, bijvoorbeeld alleen de inhammen.

De DHI-implantatiemethode en Choi Implanter Pen
We zullen uitleggen hoe het werkt; Bij een normale transplantatie worden de grafts in de eerste fase stuk voor stuk verwijderd. Dit gebeurd met een hol graftboortje van 0,5-0,7 mm. Daarna worden de haren geoogst en geteld. Dit proces blijft het zelfde.  De stap er na is echter anders.

Normaal worden er daarna kanaaltjes in de hoofdhuid op het voorhoofd gemaakt waarna de haarzakjes met een soort pincet worden terug gezet. Bij de DHI gebeurd dit anders. De haarzakjes worden in een Choi implanter pen gezet waarna de dokter de haarzakjes direct in de hoofdhuid plant met de naald van deze pen. Dit gebeurd uiteraard uiterst secuur in in wordt gezet in de natuurlijke groeirichting van het haar en op de juiste diepte die nodig is voor het haarzakje om te slagen.

FUE methode
Normaal hebben we ook een haarbesparende methode waarbij 30% minder getransplanteerd kan worden dan wat de dokter voorheen heeft geadviseerd. Hierbij gebruikt de dokter gewoon dezelfde techniek van het terug zetten van de kanaaltjes waarna de haartjes daarna met en pincet worden ingezet. Maar omdat er dan bestaande haren in de weg kunnen zitten kan er gemiddeld 30% minder haar overgezet worden. Daar is de DHI techniek een oplossing voor.

Voordelen
Met de DHI Choi-methode kunnen een hoger aantal haarzakjes overgezet worden dan met onze normale haarbesparende FUE methode. Omdat de dokter nauwkeurig de haartjes tussen bestaande haren in kan zetten zal hij gewoon het maximaal mogelijke haarzakjes kunnen implanteren. En een maximaal haarzakjes betekend een maximaal resultaat dus voor veel van onze klanten is dit de ideale oplossing om toch het haar te behouden en zoveel mogelijk nieuwe haarzakjes te krijgen. Verder kan er dus een hogere dichtheid gerealiseerd worden, dit dus alleen maar handig als u maar een klein gebied laat transplanteren, bijvoorbeeld alleen de inhammen of kruin.

Sidenote: het donorgebied moet wél altijd afgeschoren worden. Dit omdat we geen lange haren kunnen overzetten. Mocht u het haar langer dagen dan valt het bestaande haar dus over deze afgeschoren strip heen.

Waarom duurder?
Hoe komt het dat een DHI toch nog steeds duurder is? Dit is te verklaren doordat de dokter in het laatste stadium meer werk heeft. Om onze certificaten te behouden is het uiterst noodzakelijk dat een dokter de gaatjes zet van de haarzakjes, dit door de groeirichting. Mocht je dus een goedkope DHI vinden betekend dat meestal ook automatisch dat de terugplaatsing door assistenten uitgevoerd gaat worden. Hierdoor kan het ook nog eens gebeuren dat een assistent daar niet genoeg ervaring in heeft en je getransplanteerde haren dus alle kanten op gaan staan. Vraag om dit te voorkomen dus altijd óf de terugplaatsing door een arts wordt uitgevoerd!

 

Kosten
De kosten voor een DHI techniek zijn hoger omdat het arbeidsintensiever is. Vraag ons de meerprijs bij uw persoonlijke advies dat we met de dokter overleggen. Wilt u deze prijs weten neem dan contact met ons op: contact@haartransplantatie-turkije.nl

Deel dit artikel

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden