Estetistanbul

Estetistanbul

Estetistanbul is dé expert op het gebied van haartransplantatie in Turkije. In tegenstelling tot veel haarchirurgen in Nederland en in Turkije is hoofdchirurg Hamid Aydin een gerenommeerd lid van de ISHRS. Deze internationale organisatie heeft als doel de medische standaarden op het gebied van haartransplantatie wereldwijd te verhogen. Haartransplantatie Turkije bemiddelt voor haartransplantaties bij Estetistanbul Medical Group. Deze beroemde haarkliniek voert de behandeling uit en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ingreep. Lees op deze pagina waar de Turkse topkliniek Estetistanbul voor staat!

ishrs

Volgens het ISHRS, en volgens ons, is er één aspect het belangrijkste van iedere medische ingreep. Welk aspect dat is? De ervaring en expertise van de dokter die de ingreep uitvoert. Medische apparatuur en de gehanteerde technieken zijn belangrijk, maar het meest cruciale element is de toewijding en kunde van de behandelend arts. Dat geldt voor iedere ingreep, maar zeker ook bij haartransplantaties!

Doktoren voeren de belangrijkste handelingen uit

Doordat haar voor haar worden getransplanteerd, is nauwkeurigheid van groot belang. De haardichtheid is extreem belangrijk. Een te lage dichtheid geeft een teleurstellend resultaat, een te hoge dichtheid kan zorgen dat niet alle haren uitkomen. Daarom is het plaatsen van de gaatjes het belangrijkste werk, dit wordt bij Estetistanbul altijd gedaan door dokteren.

Klantevredenheid is essentieel

Als lid van de ISHRS gaat Estetistanbul altijd mee met innovaties die hun nut hebben bewezen. Wetenschappelijk onderzoek vormt de basis om te kiezen voor nieuwe technieken. Daarnaast is klanttevredenheid essentieel. Hoe bereik je dat klanten tevreden zijn en blijven over de ingreep? Luisteren naar de klant, rekening houden met de wensen en het wekken van realistische verwachtingen zijn belangrijke elementen.

Het gaat om een goed en natuurlijk eindresultaat

Indien één FUE behandeling niet het optimale eindresultaat geeft, dan geven we dit bij het sturen van de foto’s al aan. Het gaat Estetistanbul om tevreden mensen, klanten zijn nooit een nummer. Daarnaast gaat het simpelweg om resultaat. Een goed eindresultaat is een natuurlijk resultaat. De ervaring, inzet en kundigheid van de artsen staat garant voor een perfect eindresultaat.

Estetistanbul

Wilt u ook een behandeling bij topkliniek Estetistanbul? Mail dan uw foto’s naar ons of maak direct een vrijblijvende afspraak. We horen graag van u!

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden