Vóór de ingreep

N: Vóór de ingreep

Haartransplantatie ervaring uit 2014. Al vanaf mijn 24e begon ik kaal te worden. Dit begon achterop de kruin en dit werd steeds erger. Vanaf het eerste moment vond ik het niet mooi en kaal scheren was voor mij geen optie. Na diverse jaren experimenteren met dure homeopathische pillen en shampoos werd het mij al snel duidelijk dat niks hielp. Op ongeveer mijn 27e besloot ik hiermee te stoppen en vanaf dit moment startte ik met het oriënteren naar haartransplantaties. Al snel kwam ik op de website van haartransplantatie-turkije en het enorme prijsverschil met operaties in Nederland viel me meteen op. Vanaf dit moment begin ik met het opvragen van informatie en het sparen voor de operatie.

 

Kort ná de operatie

 

medio juni 2014: 1 week na de behandeling.

N. na 1 week

N. na 1 week

 

Nu juni 2014 ben ik eindelijk geopereerd en ik ben blij met het resultaat tot nu toe. De operatie was zwaarder dan ik dacht. De verdoving injecties en het zes uur lang liggen vielen me redelijk zwaar. Ook de dagen erna kun je niet zoveel doen ivm de medicijnen/shampoos en zalfjes. Na drie dagen kun je weer stukken beter slapen en een petje dragen. De Turkse medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en mijn Turkse contactpersoon in Istanbul sprak erg goed Engels. Ook de hotelkamer was erg netjes en schoon. Ideaal om goed te herstellen. Airport Sabina in Istanbul is niet echt een aanrader i.v.m. het lange wachten (2 uur) voor de paspoortcontroles.

Nu 1 week na mijn operatie ben ik erg tevreden en erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Update: 5 maanden november 2014:

 

Haartransplantatie Ervaring - N

 

5 maanden na de operatie kan ik eindelijk zien dat het haar groeit. De eerste twee maanden na de operatie is er nog weinig te zien. Ik heb in deze periode ook nog vaak een pet gedragen ter bescherming van de zon. Wat ik een beetje vervelend vond is dat mijn hoofdhuid een paar weken redelijk vaak jeukte. Dit jeuken was niet heel erg prettig maar voor de rest waren deze maanden prima te doen.

Ik merkte pas na 2,5 maand dat mijn haar een klein beetje begon te groeien. Nu 5 maanden later zien vele anderen en ik een verschil van mijn haar ten opzichte van voor de operatie.

Vooral de inhammen zijn al behoorlijk voller dan voorheen. Waar het mij voornamelijk omging was de kruin. Bij de kruin is er ook al verschil te zien maar ik hoop dat het de aankomende maanden nog wat voller wordt en de kleur van mij vollere haar aanneemt. Sinds een maand heb ik mijn haar weer wat langer laten groeien en ga ik weer met plezier naar de kapper.

Tot nu toe ben ik erg tevreden met het natuurlijke resultaat en kijk ik uit naar het eindresultaat!

Nieuwe update: Januari 2015:

update 9 januari 2015

update 9 januari 2015

 

April 2015

April 2015

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden