Ervaringen haartransplantatie

De heer J: voor de eerste behandeling

De haartransplantatie ervaring van J. Ik besloot al snel dat ik in Turkije de haartransplantatie wilde doen. De reden? Simpel, veel goedkoper. Maar ik wilde wel een kwalitatief goede haartransplantatie, dus vroeg ik via diverse websites een offerte aan.

assistentes haarkliniek

De heer J. met de vriendelijke assistentes

Het viel mij op dat Haartransplantatie Turkije de enige was die eerlijk vertelde dat optimale dekking niet in één keer mogelijk was, vanwege mijn vergevorderde kaalheid.(zie foto hiernaast van voor de operatie) Die eerlijkheid trok mij over de streep en ik maakte een afspraak.
Ik liet 2200 grafts doen, dat vond de arts het beste aantal. Een jaar later heb ik ditzelfde aantal laten plaatsen. en daar waren ze de hele dag mee bezig. De inhammen heb ik gelaten, want die storen me niet. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, ook daarvan heb ik foto’s gemaakt.

J. met de vriendelijke assistentes vlak na de operatie op 2 augustus 2011. In 2013 liet ik een tweede behandeling doen. Deze keer in het LIV Hospital, een Fantastische belevenis. Dit ziekenhuis was supermodern en hierdoor was mijn ervaring nog beter. De tweede keer waren er nog 2000 grafts te verplaatsten.

Na 6 maanden: februari 2012

ervaring haartransplantatie

Update augustus 2013:

Ervaring Haartransplantatie augustus 2013

Na de behandeling: augustus 2013

Update september 2014:

September 2014

September 2014

 

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden