Al jaren was mijn haar dunner en had ik al flinke inhammen. De laatste jaren is dit echter nog veel erger geworden, ik vond mezelf te jong om al kaal te zijn en vrienden om mij heen hebben transplantaties laten doen. Hierdoor wist ik ook zeker dat ik het ook zou willen doen. Na even wat geld gespaard te hebben heb ik dan uiteindelijk de knoop doorgehakt en het bij Haartransplantatie Turkije geboekt.

 

 

 

Een vriend van mij had het bij dit bedrijf gedaan, hierdoor vertrouwde ik deze plek en wist ik ook zeker dat het daar goed zou lukken!

Het fijne vond ik dat het in een privé ziekenhuis gebeurde. Als je zelf gaat zoeken naar transplantaties in Turkije kom je op een hoop vreemde plekken waarvan je nooit zeker weet of het er wel veilig is. Daarbij zijn veel dokters niet gecertificeerd en heb je ook niet eens garantie. Grote risico’s die je neemt. Daardoor voelde het hier goed. Het bedrijf heeft verschillende certificaten en achteraf kreeg ik netjes een garantieformulier mee waarmee ik altijd terug kan komen als ik niet tevreden ben. Hiervoor komt de hoofddokter een aantal keer per jaar naar Nederland. Zo weet je dus dat je altijd ergens terecht kunt.

Alles omtrent de reis is goed verlopen, de taxichauffeur haalde ons op op het vliegveld en na een dagje in Istanboel rondgelopen te hebben werd ik op de operatiedag rond half 8 opgehaald en kon het grote project beginnen. In het ziekenhuis verliep alles vlekkenloos. Na me ingeschreven en betaald te hebben begon de operatie met het plannen  van de haarlijn en van waar de haarzakjes zouden komen:

Vervolgens begon de transplantatie, waarbij ze met een naaldvrije verdoving begonnen waarna de injecties al minder pijn deden:

Vervolgens werden de haarzakjes aan de achterkant losgehaald:
Na de extractie-fase kon ik weer rechtop gaan zitten en kwam er een lunch, tijdens de operatie had ik mijn oordopjes in dus kon ik lekker naar mijn eigen muziek en wat audioboeken luisteren
Tijdens de terugzet-fase kon ik rechtop zitten en af en toe wat dingetjes op mijn telefoon doen, het ziekenhuis had wifi dus kon me prima vermaken.

Na de operatie had ik een verband op mijn hoofd en waren de wondjes al redelijk schoon gemaakt, af en toe druppelde er nog wat vocht uit mijn hoofd maar zodra dat gestopt was kregen we een uitleg over het medicatiegebruik en waar ik de eerste dagen voorzichtig mee moest Zijn. Daarna konden we terug naar het hotel. En zijn we uit eten gegaan met nog een andere patient van Haartransplantatie Turkije.

 

Na 3 maanden begonnen bij mij de haartjes al uit te komen

Na 4 maanden werden die iets dikker
j-half jaarNa 6 maanden was het al aardig dicht!

J11mndvoor 11 maanden na operatie, bijna het eindresultaat.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden