haartransplantatie ervaring

haartransplantatie ervaring

De haartransplantatie ervaring van Frank. Hij liet op 29-11-2014 3800 grafts implanteren. Lees hier zijn uitgebreide verslag en volg de foto’s.

Frank: 1 maand na HT voorzijde

Frank: 1 maand na HT voorzijde

 

F: 1 maand zijkant

F: 1 maand zijkant

Wilde jou even laten weten, dat ik rond de klok van 4 uur in de middag, Turkse tijd, weer terug was in ons – zeer moeie !! – hotel. Diverse mensen hadden mij gevraagd: “ben je al zenuwachtig / zie je er tegenop?” Uhhhh …….. nee, totaal niet. En terecht, want het ziekenhuis personeel, de arts, de uitvoerend arts en assistenten naar mijn idee en nu hopelijk ook ervaring zeer vriendelijk en hulpvaardig. Er kwam nog een tijdje een arts, zijn naam is dhr. Attila, kijken, omdat hij zelf overweegt om haartransplantatie te laten uitvoeren. Hij was vooral gecharmeerd, hoe kundig de arts de haren inplanteerden bij mijn kruin. De ene haar op die hoek van 45 graden, de andere ……. etc. etc.

2 maanden bovenkant

2 maanden bovenkant

Om ca. 5 uur vanmiddag hebben Kyra en ik nog een lekkere Kip Doner gegeten in een restaurantje hier om de hoek. Zalig. Daarna kalm terug gegaan en nu ligt Kyra al weer lekker een tijdje te slapen. Je merkt dat haar astma toch meer en meer bij reizen haar parten speelt en uitput. Zij was nog vanmiddag een paar uur op straat geweest. Zij laat al jaren haar haar knippen bij een Turkse kapper in Nijkerk, dus nu ook bij een Turkse kapper, aanbevolen door de receptionist van het hotel. Kyra was verbaasd over de hoffelijkheid en vriendelijkheid waar zij mee op straat en in de winkels werd te woord gestaan. Vaak in steenkolen Engels, maar dan liep de persoon gewoon een stukje mee, om de weg te wijzen.

2 maanden zijkant

2 maanden zijkant

Bij de kapper aangekomen wilde juist een man in de kappersstoel plaats nemen, maar hem werd door de kapper vriendelijk verzocht om nog maar een sigaretje in de gang te gaan roken en mocht Kyra meteen plaats nemen en werd een uur lang met alle egards en hoffelijkheid geholpen. Of hij daarna nog voor haar wat kon doen.

Prima behandeling en inmiddels 20.36u en nog lekker aan het rommelen. Een Sudoku-the maken, mailtje naar de familie, zakelijke mailtjes afgewikkeld, en nu dan even een mail naar jou. Voel mij prima. Kyra zegt dat die kale kop mij wel staat. Ik ben daar nog niet zo zeker van, ha, ha. Gelukkig maar, want anders had ik mij voor niets haar laten inplanteren, ha, ha.

Goed lang verhaal, maar ik laat de foto’s nu voor zich spreken. Ik probeer iedere maand een paar foto’s te e-mailen.

2,5 maand voorzijde

2,5 maand voorzijde

F 2,5 maand

2,5 maand kruin

 

3 maanden

3 maanden

3 maanden

3 maanden

3 maanden

3 maanden

Update na 4 maanden, 6 april 2015 (Tweede Paasdag).

Hallo ,

Na 4 maanden na de haartransplantatie, begint het nu echt flink te groeien.

Ik kijk nog steeds terug op een prima ervaring. De haartransplantatie zelf is mij – en ik zag er al niet tegenop – nog meer meegevallen, dan ik al dacht. Ha, ha, ik heb een deel van de operatie niet meegemaakt, omdat ik geslapen heb.

De eerste nacht was wat onwennig, omdat je met 2 kussens min of meer ‘rechtop’ moest slapen. Totdat ik een nek kussen pakte, je weet wel zo eentje die je vooral in het vliegtuig gebruikt. Voor het eerst sliep ik volkomen stil en lag niet continue te ‘woelen’ in mijn bed. Zo stil lag ik, dat mijn vrouw de 1e nacht een paar maal checkte ‘of ik nog wel in leven was’, ha, ha. Sindsdien slaap ik altijd met 2 kussens en een nekkussen en dat bevalt heel erg goed. Ha, ha, een plezierige bijkomstigheid van mijn haartransplantatie ervaring.

De gevoeligheid van mijn hoofdhuid, waar het haar geimplanteert is, is gelukkig al minder ongevoelig, minder een ‘verdoofd’ gevoel van dat deel van mijn hoofdhuid.

Ik ben nog steeds erg blij met het resultaat, dat elke maand weer beter is!

Vriendelijke groet en nog een fijne 2e Paasdag,

Frank Breuk

haartransplantatie ervaring F- voorzijde

zijkant 4 maanden

zijkant 4 maanden

haartransplantatie ervaring F

bovenkant 4 maanden

Update: 15 mei 2015. 5 maanden na haartransplantatie.

Het geimplanteerde haar gaat erg goed! Mijn vrouw had al gezegd: “het gaat nu opeens heel erg hard de haargroei”. Vorige week dinsdag haalde ik onze dochter en haar zoontjes op van het vliegveld, en – wij hadden haar slechts een maandje niet gezien – en zij zei: “jeetje, wat een bos haar”. Nou, als dat geen complimenten zijn!
Bovenkant 15-5

Bovenkant 15-5

Zijkant 15-5-2015

Zijkant 15-5-2015

voorkant 15-5-2015

voorkant 15-5-2015

F 5 maanden achterkant

10-6-2015: 5,5 maand

 

haartransplantatie ervaring bovenkant

10-6-2015 5,5 maand

5,5 maand

5,5 maand

5,5 maand

5,5 maand

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden