A voor de haartransplantatie

A voor de haartransplantatie

De haartransplantatie ervaring van A. Voordat ik een haartransplantatie wou gaan doen was ik altijd op zoek naar een goede review. Deze was op internet altijd lastig te vinden en daarom wil ik bij dezen een informerende review schrijven. Ik heb lang getwijfeld over een haartransplantatie. Al op jonge leeftijd rond de 20 begon ik kaal te worden. Dit stoorde mij heel erg en daarom heb ik nu op mijn 23e besloten om er wat aan te doen. Ik ben via internet terecht gekomen bij haartransplantatie-turkije. Na meerdere malen gesproken te hebben met een vertegenwoordiger van haartransplantatie-turkije, heb ik besloten het gewoon te gaan doen. Ik vond het erg fijn dat ik direct via whatsapp contact kon hebben met eevertegnwoordiger voor al mijn vragen. Dit stelde mij wel gerust.

2de foto van voor de haartransplantatie

2de foto van voor de haartransplantatie

Op 19 december vertrok ik naar Istanbul. In het begin leek het allemaal erg eng en vroeg ik me af of de chauffeur wel echt naar het hotel reed. Uiteindelijk in het hotel aangekomen beviel het hotel eigenlijk prima. De volgende dag werd de operatie uitgevoerd. De Liv kliniek ziet er geweldig uit, super luxe. Ik heb eerst een maaltijd gekregen en vervolgens was het zo ver.

De arts tekende op mijn hoofd waar de grafts geplaatst gingen worden. Daarna kreeg ik de verdovingen. Deze waren wel erg pijnlijk, erger dan ik zelf verwacht had. Vervolgens begon de arts met het weghalen van de grafts uit het donorgebied. Hier voelde ik nauwelijks iets van en dit ging prima. Daarna hebben de artsen met zijn 3e alle 3600 grafts geplaatst. Het proces duurde in totaal 6 uur lang. Het lange liggen viel wel zwaar maar ik was blij en opgelucht dat ik klaar was. Ik ben in de Liv kliniek super behandeld en wil vooral Dr Arpaci bedanken omdat hij mij erg gerust stelde. Uiteindelijk werd ik door de persoonlijke chauffeur weer teruggebracht naar het hotel.

1 dag na de behandeling.

1 dag na de behandeling.

De 3e dag werd voor het eerst mijn hoofd gewassen. Het verband eraf halen was wel wat pijnlijk maar na het wassen voelde ik me een stuk fijner.

Ik ben erg blij dat ik de behandeling uitgevoerd heb en zie nu al een beetje resultaat. Ik ben nu 19 dagen verder en het is nauwelijks nog zichtbaar, alleen aan de achterkant nog een beetje omdat ik mijn haren kort heb. Iedereen die twijfelt over een haartransplantatie zoals ik ook deed, kan ik wel aanraden om het te doen!

Ik vond het de eerste 2 dagen wel heel erg lastig om goed te kunnen slapen want je voelt toch nog wat pijn en het omhoog liggen op je rug is ook erg moeilijk. Het is een proces dat vooral de eerste 3 dagen vermoeiend kan zijn maar erna merk je er steeds minder van en ben je erg blij dat je het gedaan hebt! Ik kan niet wachten op het uiteindelijke resultaat en ik zal regelmatig nog een foto doorgeven over het resultaat.

9 dagen na de behandeling

9 dagen na de behandeling

Haartransplantatie Ervaring Februari 2015

Haartransplantatie Ervaring Februari 2015

Haartransplantatie Ervaring maart 2015

Haartransplantatie Ervaring maart 2015

Haartransplantatie Ervaring april 2015

Haartransplantatie Ervaring april 2015

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden