Mijn behandeling is pas 1 maand geleden maar je kunt al goed het verschil zien van hoe het er voor was en er na.

Mijn grootste overweging om mijn haartransplantatie te doen was omdat de uitval het laatste jaar opeens heel snel ging. Binnen een jaar was er zo veel uitgevallen dat ik op zoek ging naar mogelijkheden om hier iets aan te laten doen. Het was; óf alles er binnenkort af, óf er iets aan laten doen. Na op consult geweest te zijn bij Haartransplantatie Turkije en de arts gesproken te hebben besloot ik in mei te gaan.

Voor mijn ervaringsverhaal heb ik foto’s gemaakt maar ook filmpjes die je hier onder binnenkort te zien krijgt! Voor nu een foto van vooraf en hoe het er 2 weken na de operatie uit zag.

Kruin voor de eerste behandeling

Voor de behandeling

Kruin voor de eerste behandeling

2 weken na de behandeling

Kruin voor de eerste behandeling

3 maanden na de behandeling

Inmiddels is het 3 maanden geleden dat ik een haartransplantatie heb laten uitvoeren. Ik merk dat de haarzakjes langzamerhand uit beginnen te komen en mijn algehele haar aan de bovenkant al een stuk dikker is geworden. Elke keer als ik in de spiegel kijk geloof ik mijn ogen weer bijna niet. Ik blijf het onvoorstelbaar vinden dat dit mogelijk is! Ik ben nog heel benieuwd naar het eindresultaat maar daar zulllen we nog zeker een aantal maanden op moeten wachten!

Kruin voor de eerste behandeling

5 maanden na de behandeling

Nu 5 maanden later begin ik zo langzamerhand toch echt wel een volle bos te krijgen. De nieuwe haren beginnen langer te worden en mengen zich mooi met mijn bestaande haar. In bepaald licht kijk je er nog wel een beetje doorheen maar als het goed is is dit nog niet eens de helft van het eindresultaat!

Inmiddels is de transplantatie al meer dan een jaar tevreden en nog elke knipbeurt verbaas ik me weer dat mijn lok toch steeds voller wordt. Ook de kruin wordt nog elke keer dikker en ik voel nogsteeds stekeltjes op de achterkant van mijn hoofd, dat betekend dat er dus nog steeds haarzakjes aan het uitkomen zijn. Hier nog wat foto’s van hoe het nu is:

Kruin voor de eerste behandeling

1 jaar na de behandeling

Kruin voor de eerste behandeling

14 maanden na de behandeling


Na 1,5 jaar, het eindresultaat.

 

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2023 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden