Haartransplantatie Ervaringen

Vóór de behandeling

De haartransplantatie ervaring van O. Mijn eerste haren begonnen uit te vallen toen ik rond de 22 jaar was, daarna ging het allemaal heel snel. Op mijn 26ste gebruikte ik de mijn eerst haargroeimiddel, die ik gekocht had na het zien van een TV advertentie. Na een tijdje begon ik meer middeltjes te gebruiken. Al deze middeltjes hadden niet het beloofde effect, omdat ik rond mijn 30ste duidelijk kaal begon te worden.

Ik zocht een kliniek, maar schrok van de prijzen in Nederland. Iemand adviseerde mij Haartransplantatie Turkije. Mijn indruk van de website was meteen zeer positief. Hun focus was op kwaliteit en betrouwbaarheid, dat sprak aan. Daarnaast was de prijs vele malen lager dan in Nederland. In totaal ben ik twee keer behandeld. Het is nu 9 maanden nadat ik mijn tweede operatie heb ondergaan.

Het is normaal geworden dat ik haar heb. De stress van kaal worden is helemaal weg. Ik voel me genezen en ben ook een heel ander persoon geworden. Ik heb meer zelfvertrouwen en kan me bezig houden met andere zaken dan kaal worden.

Na 12 maanden: november 2011

 

Ervaring haartransplantatie

Na de eerste behandeling

Eindresultaat zomer 2012:

Haartransplantatie Ervaring

Na de 2de behandeling

 

 

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden