N voor de behandeling in 2014

N voor de behandeling in 2014

Hier volgt de uitgebreide haartransplantatie ervaring van N. Onderaan deze pagina volgen af en toe foto-updates. Zo ontstaat er een volledig beeld van de resultaten. Ik kwam aan op het Istanbul Ataturk vliegveld en daar moet je je visa en paspoort tonen vervolgens plaatsen ze een stempel en een sticker er op. Wanneer je met een idkaart reist moet je nog een formuliertje invullen. Let er op dat je niet in de rij staat die voor Turkse mensen bedoeld is er zijn namelijk verschillende soorten rijen.

Artsen met N aan het werk

Vervolgens kon ik doorlopen en kwam ik aan in de aankomsthal daar wachtte de chauffeur van Estetistanbul samen met zijn vader mij op. (Ze hadden een bordje met mijn naam er op beet.)
Vervolgens liepen we naar de auto toe, het was een auto met hoge achterkant zodat je minder kans hebt dat je je hoofd stoot. Daar is over nagedacht ūüėČ

Zijn Engels was slecht maar daar heb ik verder weinig last van gehad want er waren 2 telefoonnummers beschikbaar van mensen die wel Engels spraken.
We gingen richting hotel en daar kreeg ik de sleutelkaart van de receptioniste die redelijk Engels sprak.
De kamer was in orde, 4 sterren hotel.  Alles in het hotel was goed geregeld, later meer daarover.

Haartransplantatie 25-11-2014 Fotograaf

De fotograaf van Haartransplantatie Keurmerk Nederland moet ook steriele kleding aan.

De ochtend van de operatie kreeg ik om 7:00 een telefoontje dat ze om 9:00 zouden komen. Ik sliep nog even door want ik had de dag ervoor alles al voorbereid. Om 7:45 realiseerde ik me dat dit de Nederlandse tijd was! Dus het was al 8:45! Snel uit bed want de chauffeur zou al om 9:00 klaar staan. Net voor 9 uur stond ik bij de receptie, ik had het gehaald!
De chauffeur was er niet. Ik ging maar even zitten maar al snel was het 9:30 en langzaam werd ik ongerust, misschien waren ze al geweest? Dus ik vroeg bij de receptie na of er iemand voor me geweest was, maar nee niemand.
Een paar minuten later kwam de chauffeur binnen gelopen, het verkeer he. Het verkeer in Istanbul is echt erg er wonen evenveel mensen in Nederland als in Istanbul. Kun je je dat voorstellen? Nou het verkeer staat er in ieder geval vaak vast, en nee niet tijdens de spitsuren maar gewoon op elk moment.

Buisjes met bloed voor prp behandeling (= betere en snellere wondgenezing).

Buisjes met bloed voor prp behandeling (= betere en snellere wondgenezing).

Ik werd naar de kliniek gebracht, het zag er allemaal modern uit en vrij ruim allemaal. Ik kon plaats nemen in een kamertje en daar kwamen de dokters en assistenten aangelopen. Dokter Hamid Aydin spreekt goed Engels en verder was er nog dokter Resat Arpaci en een stuk of 3 assistenten. Het zag er professioneel uit. Ze begonnen de haarlijn uit te tekenen en lieten me het zien in de spiegel. Ik knikte, nu kon alles beginnen!

Ok, de operatie begon, ik kreeg wat pijnlijke verdovende prikken in mijn hoofd.
Verder werd er een infuus aangelegd en kreeg ik vrij snel te horen dat ik geen enge ziektes had.
De dokter begon met grafts verzamelen en daarna namen de assistenten het werk van hem over. De tijd vloog voorbij alleen de verdovende prikken deden pijn. Nu was het tijd voor de lunch. Maar vanwege onbekende redenen werd die overgeslagen en gingen we meteen verder met gaten boren. Weer met de pijnlijke verdovingen al snel voelde ik het niet meer.
Ik kon ondertussen een filmpje kijken op mijn tablet, dat was fijn!

Dit duurde wat langer maar uiteindelijk mocht ik opstaan, waarna ik bijna flauwviel. Al snel stonden er 3 assistenten om me heen om me wakker te houden. De maaltijd was inmiddels gearriveerd, die had ik wat eerder nodig gehad! De maaltijd bestond uit vis, pasta, salade, noten en een stukje zoetigheid. De assistenten lieten me even alleen om rustig te eten. Het smaakte aardig, ik denk dat je in Nederland soortgelijke kwaliteit krijgt. Daarna kreeg ik uitleg over de medicijnen en kreeg ik een boekje met informatie.

Ik mocht het ziekenhuis uit, ik voelde me zwak maar voldaan. Blij dat ik het heb gedaan en dat het tot zoverre in ieder geval gelukt is. Bedankt Estetistanbul!

Hieronder de updates:

Update februari 2015: 2,5 maand na de behandeling.

Update februari 2015: 2,5 maand na de behandeling.

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2024 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden