Haartransplantatie vlogs

Wij nemen u stap voor stap door het process en
laten de progressie zien.

Meer ervaringen

21 persoonlijke ervaringen via Haartransplantatie Turkije

Mannen

Voor de behandeling

Na de behandeling

3000 grafts

17 maart 2018

Ik werd al jong kaal maar ben erg blij dat ik dit al op mijn 19e hersteld heb!

Lees het hele verhaal van L. , 19 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3800 grafts

15 oktober 2018

Een vriend van mij had het bij dit bedrijf gedaan, hierdoor vertrouwde ik deze plek en wist ik ook zeker dat het daar goed zou lukken!

Lees het hele verhaal van J , 29 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3400 grafts

21 september 2018

Ik voelde me zo eind mijn 40-er jaren op zich toch wel wat oud om zoiets te ondergaan. Waarop mijn vrouw zei "man je kan wel 100 worden. Dan ga je met een volle bos je kist in...

Lees het hele verhaal van E , 49 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3400 grafts

14 oktober 2018

Ik heb er een mooie herinnering aan over gehouden. Iets wat ik niet heb willen missen.

Lees het hele verhaal van K. , 38 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

4300 grafts

14 juli 2018

Ik had nooit verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn

Lees het hele verhaal van C , 34 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

4000 grafts

25 juli 2018

Ze bieden een hoge kwaliteit, professionele begeleiding en kunnen veel meer haren verplaatsen dan in Nederland

Lees het hele verhaal van A. , 38 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3800 grafts

27 juni 2018

Ik heb lang gewikt en gewogen. Toch wilde ik er wat aan doen. Gezien mij behoorlijke stadium, wist ik dat er veel haarzakjes nodig waren voor een goed resultaat. Dr. Hamid Aydin gaf aan dat er 3.800 grafts nodig waren. Voorafgaand was er een prettig en duidelijk contact.

Lees het hele verhaal van H , 51 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3500 grafts

13 juli 2016

Toen de eerste eerste haartjes tevoorschijn kwamen was ik zo blij!

Lees het hele verhaal van J , 36 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3200 grafts

16 mei 2016

Ik vond mezelf echt te jong om al kaal te worden, het punt van; óf alles er af óf er iets aan laten doen, zat er snel aan te komen dus besloot op tijd in te grijpen.

Lees het hele verhaal van R , 27 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3400 grafts

30 juni 2015

Samenvattend: Ik ben tevreden met het resultaat. Het op tijd komen en de tijdige informatievoorziening ter plaatse is wel voor verbetering vatbaar, maar terugkijkend ook goed genoeg.

Lees het hele verhaal van R , 39 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2900 grafts

16 januari 2016

Ik ben heel enthousiast over beide behandelingen. Ik was al super blij na de eerste, de tweede maakt het helemaal af!

Lees het hele verhaal van M , 45 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3600 grafts

20 december 2014

Al op jonge leeftijd rond de 20 begon ik kaal te worden. Dit stoorde mij heel erg en daarom heb ik nu op mijn 23e besloten om er wat aan te doen.

Lees het hele verhaal van A , 23 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2500 grafts

25 november 2014

Ik stoorde mij aan mijn wijkende haarlijn. Ik had mij goed ingelezen en besloot te kiezen voor een echte haarchirurg. Op 25-11-2014 werd ik behandeld door zowel dokter Hamid Aydin als Resat Arpaci. Ik zal regelmatig een update geven door foto’s.

Lees het hele verhaal van N , 41 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3800 grafts

29 november 2014

Geweldige ervaring gehad in Istanbul in het fantastische LIV-Hospital. Ik zal iedere maand een update geven.

Lees het hele verhaal van F , 47 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3000 grafts

24 september 2014

Ik had al eens eerder in Maastricht een haartransplantatie ondergaan, maar nu dus in Turkije. Ik kan niet anders zeggen: ik was onder de indruk van de kwaliteit van het hele medische team. In één woord: super!

Lees het hele verhaal van D , 22 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3200 grafts

23 juni 2014

“Al vanaf mijn 24e begon ik kaal te worden. Dit begon achterop de kruin en dit werd steeds erger. Vanaf het eerste moment vond ik het niet mooi en kaal scheren was voor mij geen optie. Na diverse jaren experimenteren met dure homeopathische pillen en shampoos werd het mij al snel duidelijk dat niks hielp.”

Lees het hele verhaal van N , 29 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2500 grafts

22 augustus 2013

“Ik heb eerst mijn haaruitval gestabiliseerd. Daarna de haartransplantatie. Ik heb veel foto’s gemaakt tijdens het groeiproces en ben erg tevreden over het resultaat. Check de foto’s en oordeel zelf!”

Lees het hele verhaal van B , 24 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2900 grafts

16 november 2012

“Ik ben bijzonder tevreden over de ontvangst in Istanbul door de chauffeur, en vooral de vriendelijke en professionele behandeling door zowel de arts als de verpleegsters.”

Lees het hele verhaal van K , 59 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2200 grafts

2 augustus 2011

“Mijn naam is J. en ik kom uit een typisch Nederlands dorp. In mijn dorp doen weinig mannen iets aan hun kaalheid. Ik besloot de stap te wagen en er wel iets aan te doen.”

Lees het hele verhaal van J , 42 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2400 grafts

1 november 2010

“De haartransplantatie heeft mijn leven veranderd. Het lijkt alsof ik weer ben zoals ik 10 jaar geleden was. Ik ben weer mezelf.”

Lees het hele verhaal van O , 32 jaar

Vrouwen

Voor de behandeling

Na de behandeling

2000 grafts

16 mei 2016

Kaalheid bij een vrouw is natuurlijk verschrikkelijk en een aantasting in de vrouwelijkheid, daarom heb ik besloten er gelijk iets aan te laten doen.

Lees het hele verhaal van S , 27 jaar

Wij helpen u graag

Kom op consult of vraag een vrijblijvende offerte aan

Consult inplannen Offerte aanvragen
© 2021 - Haartransplantatie-turkije.nl - algemene voorwaarden