Haartransplantatie vlogs

Wij nemen u stap voor stap door het process en
laten de progressie zien.

Meer ervaringen

15 persoonlijke ervaringen

Mannen

Voor de behandeling

Na de behandeling

2900 grafts

16 januari 2016

Ik ben heel enthousiast over beide behandelingen. Ik was al super blij na de eerste, de tweede maakt het helemaal af!

Lees het hele verhaal van M , 45 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3200 grafts

16 mei 2016

Ik vond mezelf echt te jong om al kaal te worden, het punt van; óf alles er af óf er iets aan laten doen, zat er snel aan te komen dus besloot op tijd in te grijpen.

Lees het hele verhaal van R , 27 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3200 grafts

23 juni 2014

“Al vanaf mijn 24e begon ik kaal te worden. Dit begon achterop de kruin en dit werd steeds erger. Vanaf het eerste moment vond ik het niet mooi en kaal scheren was voor mij geen optie. Na diverse jaren experimenteren met dure homeopathische pillen en shampoos werd het mij al snel duidelijk dat niks hielp.”

Lees het hele verhaal van N , 29 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3800 grafts

27 juni 2017

Ik heb lang gewikt en gewogen. Toch wilde ik er wat aan doen. Gezien mij behoorlijke stadium, wist ik dat er veel haarzakjes nodig waren voor een goed resultaat. Dr. Hamid Aydin gaf aan dat er 3.800 grafts nodig waren. Voorafgaand was er een prettig en duidelijk contact.

Lees het hele verhaal van H , 51 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3400 grafts

30 juni 2015

Samenvattend: Ik ben tevreden met het resultaat. Het op tijd komen en de tijdige informatievoorziening ter plaatse is wel voor verbetering vatbaar, maar terugkijkend ook goed genoeg.

Lees het hele verhaal van R , 39 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2200 grafts

2 augustus 2011

“Mijn naam is J. en ik kom uit een typisch Nederlands dorp. In mijn dorp doen weinig mannen iets aan hun kaalheid. Ik besloot de stap te wagen en er wel iets aan te doen.”

Lees het hele verhaal van J , 42 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2500 grafts

22 augustus 2013

“Ik heb eerst mijn haaruitval gestabiliseerd. Daarna de haartransplantatie. Ik heb veel foto’s gemaakt tijdens het groeiproces en ben erg tevreden over het resultaat. Check de foto’s en oordeel zelf!”

Lees het hele verhaal van B , 24 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3800 grafts

6 september 2014

Ik had behoorlijk last van haaruitval en om die reden besloot ik meen haartransplantatie te laten doen. Uiteindelijk heb ik 6 september 2014 de haartransplantatie ondergaan. Ik heb 3800 grafts laten plaatsen.

Lees het hele verhaal van Y , 27 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3000 grafts

24 september 2014

Ik had al eens eerder in Maastricht een haartransplantatie ondergaan, maar nu dus in Turkije. Ik kan niet anders zeggen: ik was onder de indruk van de kwaliteit van het hele medische team. In één woord: super!

Lees het hele verhaal van D , 22 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2400 grafts

1 november 2010

“De haartransplantatie heeft mijn leven veranderd. Het lijkt alsof ik weer ben zoals ik 10 jaar geleden was. Ik ben weer mezelf.”

Lees het hele verhaal van O , 32 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2900 grafts

16 november 2012

“Ik ben bijzonder tevreden over de ontvangst in Istanbul door de chauffeur, en vooral de vriendelijke en professionele behandeling door zowel de arts als de verpleegsters.”

Lees het hele verhaal van K , 59 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

2500 grafts

25 november 2014

Ik stoorde mij aan mijn wijkende haarlijn. Ik had mij goed ingelezen en besloot te kiezen voor een echte haarchirurg. Op 25-11-2014 werd ik behandeld door zowel dokter Hamid Aydin als Resat Arpaci. Ik zal regelmatig een update geven door foto’s.

Lees het hele verhaal van N , 41 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3800 grafts

29 november 2014

Geweldige ervaring gehad in Istanbul in het fantastische LIV-Hospital. Ik zal iedere maand een update geven.

Lees het hele verhaal van F , 47 jaar

Voor de behandeling

Na de behandeling

3600 grafts

20 december 2014

Al op jonge leeftijd rond de 20 begon ik kaal te worden. Dit stoorde mij heel erg en daarom heb ik nu op mijn 23e besloten om er wat aan te doen.

Lees het hele verhaal van A , 23 jaar

Vrouwen

Voor de behandeling

Na de behandeling

750 grafts

16 mei 2016

1k vond mezelf echt te jong om al kaal te worden, het punt van; Of alles er af óf er iets aan laten doen, zat er snel aan te komen dus besloot op tijd in te grijpen.

Lees het hele verhaal van S , 27 jaar

Wij helpen u graag

Stuur uw foto's of maak een afspraak.

Afspraak maken Stuur uw foto's

Contactgegevens

Telefoon 030-877 70 70
Mobiel 06-55 08 21 57
E-mail contact@haartransplantatie-turkije.nl
Adres Newtonlaan 115
3584 BHUtrecht
Volg ons
KvK 63562898
JCI geaccrediteerd TUV certificaatArtsen zijn ISHRS gecertificeerd Artsen zijn lid van SacderKliniek en ziekenhuis voldoet aan ISO standaarden