Haarinstituut dat u centraal stelt? Wij staan voor u klaar!

23 april 2012 | In kliniek | Geen reacties

Haarinstituut

Haarinstituut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haarinstituut nodig dat u centraal stelt? Haartransplantatie Turkije laat de cosmetische ingrepen uitvoeren in een betrouwbaar en geaccrediteerd haarinstituut. Waar moet u op letten als u een haarbehandeling laat uitvoeren bij een haarinstituut in het buitenland? Om te beginnen moet de kliniek goed zijn aanschreven. De haarimplantaties  worden uitgevoerd in het Memorial Hospital. Deze ziekenhuisgroep met meerdere vestigingen is door de JCI geaccrediteerd. Minstens zo belangrijk is de arts die de ingreep uitvoert. Wordt de FUE behandeling door de dokter zelf uitgevoerd? Bij ons haarinstituut in Turkije is dit gegarandeerd het geval!

Haarinstituut

Ook kunt u nog naar ervaringen speuren op het internet. Via zoekmachines zoals Google kunt u referenties vinden, maar het is ook mogelijk om in contact te komen met lotgenoten op een haarforum. Vergeet ook de website van de onafhankelijke Nederlandse Haarstichting te bezoeken. Deze informatieve website levert mensen met haarproblemen veel nuttige en objectieve informatie. Wist u dat de meeste haarinstituten ook actief zijn op sociale media? Facebook, Twitter en andere kanalen zijn een prima manier om zichtbaar te zijn. Het bevordert ook de transparantie, want mensen kunnen hun ervaringen eenvoudig delen.

Objectieve informatie

Al met al gaat het erom dat u tevreden bent over de kwaliteit van de dienstverlening. De dienstverlening begint al bij het allereerste gesprek met het haarinstituut. Worden uw vragen naar wens beantwoord? Is men betrokken bij uw haarproblemen en haarwensen? Alleen een haarinstituut dat uw wensen centraal stelt, aandacht voor u heeft en naar u luistert, is het waard om mee in zee te gaan. Haarinstituten zijn er in allerlei soorten en maten. Prijsverschil en kwaliteitsverschil zijn er absoluut. Het loont dus zeker de moeite om goed voorbereid te zijn. Gelukkig is er dankzij het internet veel informatie beschikbaar. Uiteraard is niet iedere informatie even betrouwbaar. Kijk daarom goed of u objectieve informatie van lotgenoten en onafhankelijke stichtingen kunt vinden. En heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen en al uw vragen te uiten. Ons haarinstituut staat voor u klaar!

Tags: , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>